ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση, μολότοφ και δακρυγόνα έξω από το σπίτι βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση, μολότοφ και δακρυγόνα έξω από το σπίτι βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI

Επεισόδια σημειώθηκαν για δεύτερη μέρα έξω από το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ  Μπέτυς Σκούφα στην Κατερίνη

Ειδικότερα, περίπου 600 διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης προς την οικεία της βουλευτού για να διαμαρτυρηθούν για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kapa-news.gr.

Εκεί τους περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, η αστυνομία προχώρησε και σε προσαγωγές.

Για αρκετή ώρα, η ατμόσφαιρα στο σημείο αλλά και την γύρω περιοχή ήταν αποπληκτική λόγω των χημικών ενώ κάποια από τα δακρυγόνα έπεσαν και μέσα στις αυλές σπιτιών.


Πηγή βίντεο: kapa-news.gr.

Σκηνικό έντασης και χτες

Σκηνικό έντασης επικράτησε έξω από το σπίτι της βουλευτού και χτες, όταν ομάδα διαδηλωτών που συμμετείχε νωρίτερα σε κινητοποίηση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών επιχείρησε να κινηθεί προς την οικία της.

Ωστόσο, οι διαδηλωτές συνάντησαν αστυνομικό φραγμό, τον οποίον προσπάθησαν να σπάσουν. Όπως ανακοίνωσε χτες η αστυνομία, μερίδα διαδηλωτών πέταξε αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ