Πέραμα: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας που έπεσε σε δεξαμενή καυσίμου
Νεκρός ανασύρθηκε ο άτυχος άνδρας ο οποίος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε δεξαμενή περισυλλογής καυσίμου σε διυλιστήριο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Πέραμα το βράδυ της Παρασκευής.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για εργαζόμενο ιδιωτικής εταιρείας που είχε τελειώσει την εργασία του και επέστρεψε στο σημείο για να πάρει κάποια κλειδιά που είχε ξεχάσει.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε στη δεξαμενή από τον υπεύθυνο ασφαλείας της βάρδιας, ο οποίος ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία.
Εκτιμάται πως ο θάνατος του 52χρονου άνδρα δεν αποκλείεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
ΕΛΛΑΔΑ
Εξιτήριο για την Σία Κοσσιώνη μετά από 15 μέρες νοσηλείας - Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη
13:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για τραγωδία στη Χίο: Οι διακινητές είναι υπεύθυνοι - Ερευνώνται όλες οι πτυχές
13:08
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Σούπερ προσφορά* για κάθε πόντο του Κώστα Σλούκα από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Παρτιζάν-Παναθηναϊκός
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Απόφαση υπέρ των δανειοληπτών από τον Άρειο Πάγο - Με τη μηνιαία δόση ο υπολογισμός των τόκων
12:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ