Συλλήψεις και προσαγωγές στα επεισόδια μετά τον αγώνα Πανιώνιος - ΑΕΚ
Σε πέντε συλλήψεις και συνολικά 11 προσαγωγέςπροχώρησε η αστυνομία μετά τον αγώνα Πανιωνίου – ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.
Μία ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν στο γήπεδο στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ευτυχώς ελαφρά, ενώ προκλήθηκαν και φθορές σε δύο υπηρεσιακές μηχανές.
Αμέσως μετά την επίθεση των ατόμων, τα οποία – σύμφωνα με τα όσα είπαν οι αστυνομικοί – προέρχονταν από την πλεύρα των γηπεδούχων, οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο ζήτησαν ενισχύσεις και οι περιπολίες που έφτασαν λίγο αργότερα προχώρησαν στις συλλήψεις και τις προσαγωγές.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι βρέθηκε πάνω στους συλληφθέντες, οι οποίοι σε λίγη ώρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίδυμα – «πειραματόζωα»: Τα χώρισαν στη γέννα, συναντήθηκαν τυχαία 20 χρόνια μετά
Μπορεί να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών;
Τοπαλούδη: Επέστρεψε στη Ρόδο ο 19χρονος δολοφόνος - Εικόνες φρίκης από το σπίτι του μαρτυρίου
Το κοινό μυστικό που έχουν Τσίπρας και Μητσοτάκης
Μάικλ Τζάκσον: Σάλος από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τους βιασμούς παιδιών
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21
Τετ α τετ Μητσοτάκη με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων - Τι συζητήθηκε
15:17