ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα ενότητας στους Έλληνες από τον μητροπολίτη Άνθιμο

Μήνυμα ενότητας στους Έλληνες από τον μητροπολίτη Άνθιμο
Eurokinissi/Motionteam/Βερβερίδης Βασίλης

Η “δεξιά” βρήκε κοινή συνισταμένη με την “αριστερά”, από άμβωνος.

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, “ένωσε”, την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στον πανηγυρικό που εκφώνησε από τον ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου τελέστηκε δοξολογία για τη γιορτή του πολιούχου της πόλης και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, έστειλε μήνυμα ενότητας σε όλους τους Έλληνες.

"Μέσα στη χαρούμενη ατμόσφαιρα αυτής της τριημέρου πνευματικής και εθνικής χαράς της Θεσσαλονίκης, ας πορευόμεθα όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, με εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, επικαλούμενοι τη βοήθεια του Αγίου Θεού και μνήμονες πάντοτε της υποθήκης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Πηγή: Eurokinissi/Motionteam/Βερβερίδης Βασίλης

"Θα μείνουμε Έλληνες ενωμένοι, ελεύθερα και με τη δική μας βούληση, ορθόδοξοι χριστιανοί για να στερεώσουμε την πατρίδα μας, για να διδάξουμε τα παιδιά μας, για να δικαιώσουμε τους πατέρες μας που μας παρακολουθούν από τον άλλο κόσμο" πρόσθεσε απευθυνόμενος στους νέους τους οποίους κάλεσε να μην λάβουν "το σκήπτρο της διχόνοιας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ