Πάτρα: Κέρδισε τη «μάχη» ο 6χρονος που είχε καταπλακωθεί από καγκελόπορτα
Ξύπνησε και χαμογέλασε στους γιατρούς, μετά από 22 ημέρες στην Εντατική, ο 6χρονος Γιώργος που είχε καταπλακωθεί από τη μεταλλική πόρτα του κοιμητηρίου του χωριού Γούμερο, στον Πύργο Ηλείας ανήμερα των Θεοφανείων.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ Ανδρέα Ηλιάδη, το παιδί είχε εγκεφαλικό οίδημα και ήταν διασωληνωμένο, σε βαριά καταστολή, καθώς η πόρτα του προκάλεσε βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.
Αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται.
Όπως αναφέρει το tempo24, οι γιατροί όλες αυτές τις μέρες λάμβαναν θετικά σημάδια μέχρι που σήμερα ο Γιώργος ξύπνησε τους χαμογέλασε και τους μίλησε.
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το σύνθημα Μητσοτάκη μετά το συνέδριο της ΝΔ: Πάμε μαζί για την Ελλάδα του 2030
20:35
ΚΟΣΜΟΣ
Χανταϊός: Καναδός επιβάτης του Hondius βρέθηκε θετικός
20:26
ΚΟΣΜΟΣ
Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε περίπου 200 βλήματα εναντίον ισραηλινών στόχων
20:15
ΚΟΣΜΟΣ
Τελεσίγραφο Τραμπ προς Ιράν: «Ο χρόνος τελειώνει - Δεν θα απομείνει τίποτα»
20:08
ΕΛΛΑΔΑ