Google: Η αναζήτηση για τη λέξη «Ίμια» βγάζει... Τούρκους στρατιώτες
Πρωτοφανής πρόκληση άγνωστης... προέλευσης από τους γείτονες ακόμα και στην Google, καθώς αν ψάξει κανείς για τη λέξη «Ίμια» στο δημοφιλέστερο εργαλείο αναζήτησης, εμφανίζονται φωτογραφίες Τούρκων στρατιωτών.
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν ανέβει από το λογαριασμό "oguzhan Kas" (θα μπορούσε να το κάνει οποιοσδήποτε λογαριασμός), ωστόσο δεν φαίνεται πού έχουν τραβηχτεί.
Σκοπός του, πάντως είναι προφανώς η πρόκληση, καθώς πλησιάζει και η επέτειος της κρίσης των Ιμίων, τον Ιανουάριο του 1996.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως την ίδια ώρα, μερίδα των τουρκικών ΜΜΕ, ανάμεσά τους οι εφημερίδες Hurriyet, Milliyet, Sabah και CNN Turk, αναφέρουν ότι το τουρκικό πολεμικό ναυτικό λαμβάνει μέτρα γύρω από τα Ίμια, προκειμένου να αποτρέψει εκδηλώσεις των Ελλήνων στην περιοχή της βραχονησίδας στο πλαίσιο της επετείου.
Το «War of the Worlds» νικητής των 46ων Χρυσών Βατόμουρων - Κέρδισε πέντε από τα έξι βραβεία
14:45
Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος πρόγονος του τυραννόσαυρου Ρεξ στη Βόρεια Αμερική - Ήταν 74 εκατ. ετών
14:39
Ψήφισε ο Ανδρουλάκης στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τις εθνικές εκλογές» (pics)
14:37
Έρευνα αποκαλύπτει ότι η επιστήμη υπολογίζει... λάθος τη στάθμη της θάλασσας
14:28