ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός στις Αρχές ο βασικός κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου στη Λάρισα

Γνωστός στις Αρχές ο βασικός κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου στη Λάρισα
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Βαρύ ποινικό παρελθόν με εμπλοκή ακόμα και σε εκβιασμούς έχει το ένα από τα δύο άτομα που κατηγορείται για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε ληστείες και σωρεία κλοπών. Ήταν γνωστός στις ελληνικές Αρχές από το ποινικό του παρελθόν, το οποίο μάλιστα πολλοί αξιωματικοί χαρακτήριζαν «πλούσιο».

Πρόκειται για ένα άτομο γνωστό στο χώρο της νύχτας, αλλά και γνωστό στις εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε ληστείες και κλοπές.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε το τμήμα Ασφαλείας Λάρισας, είναι ο βασικός κατηγορούμενος που μαζί με δύο ακόμη άτομα νοίκιασαν αυτοκίνητο από την Αθήνα, ταξίδεψαν μέχρι τη Λάρισα και αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό του διαιτητή επέστρεψαν στην Αθήνα.

Το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί στα διόδια, αλλά και σε κάμερες ασφαλείας μέσα στην πόλη, ενώ από την ανάλυση των τηλεφωνικών συνδέσεων, προέκυψε και η παρουσία των κατηγορουμένων την επίμαχη ώρα και ημέρα στη Λάρισα.

Από τους τρεις δράστες ταυτοποιήθηκαν οι δύο και οι αστυνομικές Αρχές είναι εν αναμονή της έκδοσης ενταλμάτων για τη σύλληψή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ