Κλήτευσαν αγρότες για το μπλόκο στη Νίκαια - «Δώστε στον Τσίπρα το νόμπελ αυταρχισμού!»
Την κυβέρνηση καταγγέλλουν συνδικαλιστές, μετά την κλήτευση που δέχθηκαν δέκα αγρότες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, για να δικαστούν με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών, για το μπλόκο που έστησαν χθες στη Νίκαια.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι είναι «πρώτη φορά που μας στέλνουν σε δικαστήριο χωρίς να έχει προηγηθεί απολογία, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις».
Ο κ. Μαρούδας ανέφερε επίσης ότι στόχος αυτής της ενέργειας είναι να τρομοκρατήσει τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκο, αλλά και να ποινικοποιήσει τους αγώνες.
«Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανά συμβεί ούτε από τις πιο αντιδραστικές κυβερνήσεις σε αυτό το τόπο. Κάποιοι θέλουν να προτείνουν τον πρωθυπουργό για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Εμείς τους προτείνουμε να δοθεί το “Νόμπελ αυταρχισμού”. Αυτό που έγινε δεν πρόκειται να μας πτοήσει. Έχουν διαλέξει στρατόπεδο και αυτό το στρατόπεδο είναι απέναντί μας» είπε ο κ. Μαρούδας.
Μαρινάκης για ασυμβίβαστο υπουργού - βουλευτή: Ίσως πρέπει να δούμε μείωση του αριθμού των βουλευτών
12:55
Liveblog: «Φιλόδοξο και παράλογο το σχέδιο των ΗΠΑ» λέει το Ιράν - Νεκροί οι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια του κτηρίου που χτυπήθηκε στο Ισραήλ
12:52
Οι αστροναύτες της Artemis II θα επιχειρήσουν να αναπαραστήσουν μια ιστορική φωτογραφία του Apollo 8
12:45
Δίκη για Τέμπη: Για πρώτη φορά στο δικαστήριο οι γονείς της 23χρονης Εριέττας που δεν βρέθηκε ποτέ
12:29