ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στη Μεσογείων

Αποκλειστικό: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στη Μεσογείων

Οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον έναν από τους δύο δράστες της ληστείας που έγινε χθες το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στην λεωφόρο Μεσογείων. Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσποιούμενο τον πελάτη.

Το βίντεο κλειστού κυκλώματος ασφαλείας έχει καταγράψει όλη τη σκηνή της ληστείας και στο φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το CNN Greece αποτυπώνεται ο ένας από τους δυο δράστες.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο ληστής, ο οποίος δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του για να μην κινήσει υποψίες. Βρίσκεται έξω από το κατάστημα και δεν κρατά κάτι στα χέρια του.

Μόλις κατάφερε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο, ακολούθησε ο συνεργός του που φορούσε κράνος.

Οι δυό τους, αφού απείλησαν την ιδιοκτήτρια, που ήταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί της, έσπασαν τις προθήκες, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια, ενώ οι ληστές πήραν όσα περισσότερα κοσμήματα μπορούσαν και εξαφανίστηκαν με ένα μηχανάκι.

Untitled

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, άρχισαν έρευνες και ελέγχους σε υπόπτους στην γύρω περιοχή, ενώ συγκέντρωσαν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό από κατοίκους και τα γύρω καταστήματα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξακριβώσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δυο κακοποιών.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν ανοίξει όλους τους φακέλους με αλλοδαπούς κακοποιούς, ενώ ερευνούν και τις περιπτώσεις πρόσφατων αποφυλακισμένων, με σκοπό να ταυτοποιήσουν μέσω της φωτογραφίας τον δράστη της ληστείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ