ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες απέκλεισαν επ’ αόριστον την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών

Αγρότες απέκλεισαν επ’ αόριστον την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών
EUROKINISSI/ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Άκαρπη ήταν η συνάντηση των αγροτών των Σερρών με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, με αποτέλεσμα οι αγρότες να κατεβάσουν τα τρακτέρ τους κάθετα στο οδόστρωμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης Σιδηροκάστρου.

Οι αγρότες βρίσκονται εδώ και μέρες σε κινητοποιήσεις, αναφέροντας ότι η σημερινή τους κινητοποίηση θα κρατήσει επ’ αόριστον, σύμφωνα με το seleo.gr.

Μάλιστα οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι παράλληλα με τον αποκλεισμό, να οδηγήσουν τα τρακτέρ τους στο σημείο που ο ευρωβουλευτής πραγματοποιεί πολιτική ομιλία στις 19:30, στην πόλη των Σερρών.

51280326 295621064437003 9004962255384608768 n

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στη Λάρισα

Συλλαλητήριο με αγροτικά μηχανήματα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Λάρισας, από αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας. Οι αγρότες μοίρασαν φυλλάδια με τα αιτήματα τους, καλώντας τους πολίτες της Λάρισας να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στο μπλόκο της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αγροτών με επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς, όπου θα συζητηθούν τα αιτήματα του αγροτικού κινήματος, ενώ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη αγροτών και θα σχεδιαστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ