Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες – Μπλόκα στον κόμβο του Πλατύκαμπου
Τον αποκλεισμό του κόμβου Πλατυκάμπου, στον οποίο η αστυνομία στέλνει τα οχήματα λόγω του μπλόκου της Νίκαιας, αποφάσισαν οι αγρότες.
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με τους παραγωγούς να εμφανίζονται διατεθειμένοι να τραβήξουν το σχοινί στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, ζητώντας λύσεις αναφορικά με το κόστος παραγωγής, το ζήτημα του ΕΛΓΑ και των νέων αγροτών.
Ειδικότερα, οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι απορρίπτουν το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρου Αραχωβίτη, για συνάντηση την Τετάρτη και επιμένουν να γίνει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ή τον πρωθυπουργό.
Τέλος, ανακοίνωσαν πως την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την επιτροπή ανταγωνισμού, όπου θα συζητηθεί η καταγγελία των αγροτών για ύπαρξη καρτέλ στο βαμβάκι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κώστας Ζουράρις στο CNN Greece: Συνεχίζω με τον Πάνο Καμμένο, είμαι ΣΥΡΙΖΑ από το 1968
Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο Google Maps
Euro 2004: Στο στόχαστρο τρομοκρατών ο αγώνας της Ελλάδας με την Πορτογαλία
Σεισμικές δονήσεις από το δριμύ ψύχος; Το φαινόμενο που έχει αναστατώσει την Πενσυλβάνια
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56
Πλημμύρες στην Ινδονησία: Ενισχύεται η ανθρωπιστική βοήθεια - Πάνω από 800 νεκροί (pics)
13:55
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
13:55
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50