Επίθεση έξω από σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι
Άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (4/2), σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, προκαλώντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, τραυματισμούς και σοβαρές υλικές ζημιές.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 21:00, 80 με 100 περίπου άτομα κινήθηκαν από τον πίσω χώρο του ΚΥΒΕ, προς τον σύνδεσμο που βρίσκεται επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου.
Εντός του κτηρίου, βρίσκονταν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να προκληθεί άγρια συμπλοκή.
Από τα επεισόδια σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και μηχανάκια που βρίσκονταν στο σημείο.
Το συμβάν προκάλεσε την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων.
Πηγή: peristerinews.gr
Η αποθήκευση ενέργειας στο επίκεντρο των επενδύσεων το 2026 – Ποιοι όμιλοι συμμετέχουν
07:26
Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές
07:20
Τελευταία ευκαιρία για τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει η προθεσμία, έρχονται τα κλιμακωτά πρόστιμα - Αναλυτικός οδηγός
07:17
«ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ: Οι ΗΠΑ έπληξαν εγκατάσταση φόρτωσης ναρκωτικών στη Βενεζουέλα: Η πρώτη χερσαία επιχείρηση
07:07