ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Καρέ-καρέ η τελευταία διαδρομή της φοιτήτριας πριν τη δολοφονία

Υπόθεση Τοπαλούδη: Καρέ-καρέ η τελευταία διαδρομή της φοιτήτριας πριν τη δολοφονία
EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Κάμερες ασφαλείας στη Ρόδο κατέγραψαν καρέ-καρέ τη διαδρομή που έκανε η Ελένη Τοπαλούδη και οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου.

Οι Aρχές, σύμφωνα με το Star, έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών από έξι κάμερες ασφαλείας.

Συγκεκριμένα 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα την 28η Νοεμβρίου, η Ελένη Τοπαλούδη, βρέθηκε μέσα σε ένα βαν μαζί με τους δύο κατηγορούμενους.

Η διαδρομή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο έξω από την πόλη της Ρόδου. Είναι η τελευταία κάμερα που την κατέγραψε ζωντανή.

Οι δύο νεαροί χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά για να μεταφέρουν την Ελένη από τους Πευκούς στην παραλία και να την πετάξουν στον γκρεμό. Κάμερα ασφαλείας από σπίτι στην περιοχή καταγράφει το βανάκι στις 02:26 τη νύχτα και επιστρέφει στις 2.42.Νέα καταγγελία για τον 19χρονο κατηγορούμενο

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι «σκιαγραφούν» το χαρακτήρα των δύο κατηγορουμένων.

Φίλος του 19χρονου ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι είχε ξανασκοτώσει.

«Όσες φορές τον είχα δει με κοπέλα της μιλούσε άσχημα. Από τρίτους είχα ακούσει ότι στην Αλβανία είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι προειδοποιήσεις

Υπενθυμίζεται ότι καθηγητής ο οποίος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον έτερο κατηγορούμενο, τον 21χρονο, αποκάλυψε στις Αρχές ότι είχε προειδοποιήσει τους γονείς του για την παραβατική συμπεριφορά του αλλά εκείνοι δεν τον άκουσαν.

«Μου έδινε την εντύπωση ενός παιδιού που ήταν σε ένα δικό του κόσμο χωρίς να αντιλαμβάνεται ούτε να ακούει τις συνεχείς παρατηρήσεις μου. Ειδοποίησα τη μητέρα του όπως είχα καθήκον αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά», ανέφερε.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και στα τρία σταθερά τηλέφωνα που ανήκουν στην οικογένεια του 21χρονου κατηγορούμενου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ