ΕΛΛΑΔΑ

Το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ είναι αντιμέτωπο με βαριά ποινή φυλάκισης

Το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ είναι αντιμέτωπο με βαριά ποινή φυλάκισης
Screen grab από βίντεο

Σε ποινή φυλάκισης που κυμαίνεται μεταξύ 24 και 27 ετών κινδυνεύει να καταδικαστεί το 22χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για διακίνηση ναρκωτικών.

«Η εξαίρεση είναι να μην καταδικαστεί! Όποιος συλλαμβάνεται εκεί με ναρκωτικά, δύσκολα δεν καταδικάζεται. Είναι μία αρκετά δύσκολη υπόθεση. Αν καταδικαστεί μπορεί να μείνει στη φυλακή από 24 έως 27 χρόνια! Δεν είναι για πάντα, είναι όμως για μία ολόκληρη ζωή», ανέφερε ο δικηγόρος της νεαρής κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο newsbomb.gr.

Το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ σπάει τη σιωπή του: Έτσι με «παγίδευσαν»

«Πλησιάζει η ώρα της κρίσης»

«Η δίκη ξεκινά στο Χονγκ Κονγκ στις 7 Μαρτίου, με προοπτική να διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου του 2019. Επτά ένορκοι αναμένεται να κρίνουν την ενοχή της», προσθέτει ο κ. Κεχαγιόγλου.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 22χρονου μοντέλου αναφέρθηκε και στον μάρτυρα-κλειδί, τον επικεφαλής του τελωνείου, του οποίου η κατάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της δίκης.

Μέσα από την συγκεκριμένη μαρτυρία θα εκτιμήσουν οι ένορκοι την αντίδραση της νεαρής, όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά στον κρυφό πάτο του σακιδίου της. Να θυμίσουμε ότι, το νεαρό μοντέλο ισχυρίζεται ότι είχε πάθει σοκ και έκλαιγε όταν οι αστυνομικοί της είπαν ότι είχε ναρκωτικά μέσα στην τσάντα της.

Τι ισχυρίζεται το μοντέλο

Το νεαρό κορίτσι ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ενός φίλου της, Ρουμάνου, με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί για Χονγκ Κονγκ μέσω Αντίς Αμπέμπα. Όταν έφτασαν εκεί την ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν με την ίδια πτήση λόγω κάποιου προβλήματος. Της έδωσε μάλιστα μια τσάντα να μεταφέρει τα πράγματα της, στο διπλό πάτο της οποίας υπήρχε η κοκαΐνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ