Κλήρωση Τζόκερ: Ψυχρολουσία για όσους «έπιασαν» 5άρι
Εξαιρετικά σπάνιο είναι αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (07/02) στην κλήρωση του τζόκερ!
Μπορεί οι οκτώ τυχεροί της χθεσινοβραδινής κλήρωσης του Τζόκερ να είναι αυτοί που μοιράστηκαν τα 4.200.000 ευρώ αλλά η... είδηση έρχεται από αλλού.
Το όχι και τόσο σύνηθες που σημειώθηκε στην κλήρωση Νο 1990, αφορά στους νικητές των «μικρότερων» κατηγοριών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τυχεροί στην κατηγορία 4+1 (222 συνολικά) με τα 2.500 ευρώ που κέρδισαν, παίρνουν περισσότερα χρήματα από αυτούς που «έπιασαν» 5άρι (119).
Η ψυχρολουσία για τα 5άρια, ήρθε όταν ενημερώθηκαν ότι κερδίζουν «μόλις» 942,82 ευρώ έκαστος.
Αυτό εξηγείται καθώς τα ποσά που μοιράζονται στην κατηγορία αυτή είναι προκαθορισμένα και έτσι 2.500 ευρώ λαμβάνουν οι τυχεροί, ανεξάρτητα από τον αριθμό των νικητών. Αντίθετα, τα 5άρια ήταν τόσα πολλά, που τα χρήματα μοιράστηκαν σε περισσότερους.
Οι τυχεροί οκτώ
Οκτώ παίκτες του Τζόκερ βρήκαν τους 5+1 αριθμούς και κέρδισαν από 538.011 ευρώ ο καθένας.
Τα τυχερά δελτία κατατέθηκαν σε Ελληνικό, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά, δύο στην Ν. Κηφισιά, Μαρτίνο Φθιώτιδας και Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κλήρωση της Πέμπτης (07/02) ήταν οι: 6, 13, 17, 27, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 13.
«Σπίτι μου 3»: Τι αλλάζει σε δάνειο, ηλικιακά και εισοδηματικά όρια για το πρόγραμμα
05:00
Πότε γυρνούν τα ρολόγια πίσω: Πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά
04:00
Ποιες είναι αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής στους δικαιούχους των συντάξεων Νοεμβρίου
03:00
Voucher καυσίμων έως 3.000 ευρώ: Ποιοι δικαιούνται την ενίσχυση φέτος
02:00