Κλήρωση Τζόκερ: Ψυχρολουσία για όσους «έπιασαν» 5άρι
Εξαιρετικά σπάνιο είναι αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (07/02) στην κλήρωση του τζόκερ!
Μπορεί οι οκτώ τυχεροί της χθεσινοβραδινής κλήρωσης του Τζόκερ να είναι αυτοί που μοιράστηκαν τα 4.200.000 ευρώ αλλά η... είδηση έρχεται από αλλού.
Το όχι και τόσο σύνηθες που σημειώθηκε στην κλήρωση Νο 1990, αφορά στους νικητές των «μικρότερων» κατηγοριών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τυχεροί στην κατηγορία 4+1 (222 συνολικά) με τα 2.500 ευρώ που κέρδισαν, παίρνουν περισσότερα χρήματα από αυτούς που «έπιασαν» 5άρι (119).
Η ψυχρολουσία για τα 5άρια, ήρθε όταν ενημερώθηκαν ότι κερδίζουν «μόλις» 942,82 ευρώ έκαστος.
Αυτό εξηγείται καθώς τα ποσά που μοιράζονται στην κατηγορία αυτή είναι προκαθορισμένα και έτσι 2.500 ευρώ λαμβάνουν οι τυχεροί, ανεξάρτητα από τον αριθμό των νικητών. Αντίθετα, τα 5άρια ήταν τόσα πολλά, που τα χρήματα μοιράστηκαν σε περισσότερους.
Οι τυχεροί οκτώ
Οκτώ παίκτες του Τζόκερ βρήκαν τους 5+1 αριθμούς και κέρδισαν από 538.011 ευρώ ο καθένας.
Τα τυχερά δελτία κατατέθηκαν σε Ελληνικό, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά, δύο στην Ν. Κηφισιά, Μαρτίνο Φθιώτιδας και Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κλήρωση της Πέμπτης (07/02) ήταν οι: 6, 13, 17, 27, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 13.
Πρώτη ματιά στο νέο θρίλερ του Μάρτιν Σκορσέζε με Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς
09:02
Κλειστό λόγω κατολισθήσεων το λιμάνι της Σαντορίνης - Τι εξηγεί καθηγητής (vid)
08:59
50 χρόνια από το άλμπουμ που άλλαξε το ροκ: Όταν οι Ramones γέννησαν το πανκ
08:52
Ουκρανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί σε πλήγματα της Ρωσίας στη Ζαπορίζια
08:43