ΕΛΛΑΔΑ

Νικολόπουλος: Ο Καμμένος μου ζήτησε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος

Νικολόπουλος: Ο Καμμένος μου ζήτησε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Ο Καμμένος μου ζήτησε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος. Αυτό είναι λογικό δεν με παραξένεψε»: αυτό δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή μετά από τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον του πρώην υπουργού Άμυνας. 

Την ίδια ώρα, ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να γυρίσει γιατί έχει επιλέξει ένα κόμμα Πατρινών.

«Αφού η απόφαση μου είναι αμετάκλητη για ποιο λόγο αυτές οι προτάσεις», αναρωτήθηκε ο κ. Νικολόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.

«Όταν ένιωσα ότι η πίεση απέβλεπε να μεταβάλλω δημόσια άποψη με ένα μήνυμα που έλεγε θα αποκαλύψει...» δήλωσε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Τότε αποφάσισα να κάνω αυτό που έκανα 30 χρόνια».

Στη δημοσιότητα η επίμαχη συνομιλία

Νωρίτερα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κ είχαν δημοσιοποιήσει τη συνομιλία του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Νικολόπουλο, η οποία και προκάλεσε τη μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην υπουργού Άμυνας.

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού» γράφει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία της συνομιλίας.

Στην εν λόγω συνομιλία, που έγινε μέσω SMS, o κ, Καμμένος γράφει: «Για να μην στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα σ βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά». Το σύντομο αυτό μήνυμα, συνοδεύεται μάλιστα και με emoticons γέλιου.

«Εκβιασμός; Όλα στο φως!!!» απαντά με τη σειρά του ο κ. Νικολόπουλος. «Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου» γράφει με τη σειρά του ο Πάνος Καμμένος. Νωρίτερα την Παρασκευή ο κ. Νικολόπουλος μετέβη στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μήνυση εναντίον του αρχηγού των ΑΝΕΛ, κάνοντας χρήση του άρθρου για βία κατά πολιτικού σώματος.

MHNYMATA 1 copy

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως δέχτηκε SMS από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, στο οποίο ο κ. Καμμένος των απειλούσε ότι από το «βράδυ θα σταματήσει οποιαδήποτε κρατική διαφήμιση στα σάιτ τα οποία διαχειρίζεται ο κ. Νικολόπουλος». Μάλιστα, ο κ. Νικολόπουλος φέρεται να είπε στις Αρχές ότι μετά δεχόταν αλλεπάλληλες κλήσεις από τον Καμμένο, στις οποίες όμως δεν απαντούσε.

Οι καταγγελίες του κ. Νικολόπουλου διαβιβάστηκαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να παραδώσει την έδρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ