ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Μίλησε» το κινητό του 21χρονου κατηγορουμένου

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Μίλησε» το κινητό του 21χρονου κατηγορουμένου
EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 21χρονου κατηγορουμένου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, από τα στοιχεία της άρσης αποκαλύφθηκε το σχέδιο που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος από τη Ρόδο για να πιέζει νεαρές κοπέλες για να ενδώσουν στις επιθυμίες του.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ο 21χρονος προσπαθούσε να «ψαρέψει» κοπέλες ακόμα και μετά το θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη.

Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν ορισμένες από τις συνομιλίες του:Καιρός: Έρχεται νέα ψυχρή «εισβολή» - Χιονοπτώσεις ακόμα και στην Αττική

Κτηματολόγιο: Οδηγίες για να υποβάλετε την e-δήλωση

Τσίπρας - Καμμένος: Από το βελούδινο διαζύγιο στην σκληρή αντιπαράθεση

Βρέθηκε «ορφανό» DNA

Τα αποτελέσματα εξέτασης DNA στα αντικείμενα που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο στη Λίνδο και από τα βράχια, όπου πετάχτηκε η Ελένη Τοπαλούδη, δεν έχουν αλλοιωθεί λόγω του νερού και είναι αρκετά ικανοποιητικά, σύμφωνα με το Star.

Στα αντικείμενα αυτά, αλλά και σε εκείνα που βρέθηκαν στο δώμα, όπου βιάστηκε η άτυχη φοιτήτρια έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της 21χρονης Ελένης, όμως έχει βρεθεί και «ορφανό» DNA περισσότερων του ενός ατόμου.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, «ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ωστόσο, αν «ορφανό» DNA έχει όντως βρεθεί και στα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στα βράχια (κάτι που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα), τότε η υπόθεση θα περιπλακεί καθώς θα σημαίνει ότι στη δολοφονία εμπλέκεται και άλλο ή άλλα άτομα, τα οποία και θα πρέπει να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και να κληθούν να καταθέσουν στις Αρχές.ΔΗΜΟΦΙΛΗ