ΕΛΛΑΔΑ

Νέα άδεια στον Κουφοντίνα: Θα βγει από τη φυλακή για έξι μέρες

Νέα άδεια στον Κουφοντίνα: Θα βγει από τη φυλακή για έξι μέρες
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ακόμη μία άδεια στον καταδικασμένο για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, ενέκρινε το Σάββατο (09/02/2019) το Συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Βόλου. 

Η άδεια για τον «Λουκά» της «17Ν» αναμένεται να ξεκινήσει στις 28/02/2019 και θα διαρκέσει έξι ημέρες, αντί για τέσσερις όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής της «17Ν» λάμβανε άδειας συνολικής διάρκειας τεσσάρων ημερών συν δύο ημέρες ακόμη ως οδοιπορικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», αυτό άλλαξε, καθώς λόγω των έργων του Μαλιακού, μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου όπου κρατείται και του Βαρνάβα όπου βρίσκεται η κατοικία του και άρα δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. που αποτελούν προϋπόθεση, για να δοθούν οδοιπορικά.

Καβγάς Κοτζιά – Ράπτη για τα... μάτια του Καμμένου

TAZ: «ΣΥΡΙΖΑ, μεταρρυθμιστική δύναμη ή κόμμα προδοτών;»

Καιρός: Νέα κακοκαιρία με πολικό ψύχος διαρκείας προ των πυλών - Χιόνια ακόμα και στην Αθήνα

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κρατείται από τον Αύγουστο του 2018 στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο στις αγροτικές φυλακές του Βόλου. Καθώς όλοι οι κρατούμενοι της συγκεκριμένης φυλακής είναι εργαζόμενοι και συμμετέχουν σε ομάδες που κάνουν διάφορες εργασίες όπως το μάζεμα λαχανικών, φρούτων, ελιών, η παραγωγή αρτοσκευασμάτων ή την ενασχόληση με την κτηνοτροφία, έτσι και αυτός πρέπει να εργάζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ