Καμπάνα 150 κιλών έκλεψαν από ναό στη Χαλκιδική!
Μπρούτζινη καμπάνα 150 κιλών από ιερό ναό αφαίρεσε σπείρα διαρρηκτών στη Χαλκιδική που «έγδυνε» και εξοχικές κατοικίες.
Η καμπάνα αφαιρέθηκε από τον Ιερό ναό Αγίου Ραφαήλ Κασσανδρείας από σπείρα 5 ατόμων, ηλικίας από 17 έως 30 ετών, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Μουδανιών, οι οποίοι και ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, τα 5 άτομα διέπραξαν κλοπές – διαρρήξεις από αποθήκες εξοχικών κατοικιών και από οικόπεδο, απ΄όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικά εργαλεία, μπαταρίες από γεωργικά μηχανήματα, διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας πάνω από 2.000 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε σε αγροτική έκταση και θα αποδοθεί στους νόμιμους κατόχους τους.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10