Καμπάνα 150 κιλών έκλεψαν από ναό στη Χαλκιδική!
Μπρούτζινη καμπάνα 150 κιλών από ιερό ναό αφαίρεσε σπείρα διαρρηκτών στη Χαλκιδική που «έγδυνε» και εξοχικές κατοικίες.
Η καμπάνα αφαιρέθηκε από τον Ιερό ναό Αγίου Ραφαήλ Κασσανδρείας από σπείρα 5 ατόμων, ηλικίας από 17 έως 30 ετών, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Μουδανιών, οι οποίοι και ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, τα 5 άτομα διέπραξαν κλοπές – διαρρήξεις από αποθήκες εξοχικών κατοικιών και από οικόπεδο, απ΄όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικά εργαλεία, μπαταρίες από γεωργικά μηχανήματα, διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας πάνω από 2.000 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε σε αγροτική έκταση και θα αποδοθεί στους νόμιμους κατόχους τους.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
SPONSORED
Νέοι κανόνες υγιεινής στα σχολικά κυλικεία - Τέλος στα αλλαντικά και τα αναψυκτικά
14:14
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ του Κατάρ - Στο επίκεντρο η θαλάσσια ασφάλεια
14:10
Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση γυναίκας στην Καλλιθέα - Νεκρός ο οδηγός της μηχανής
14:10
Ιταλία: Νόμος για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών στα σχολεία - Υποχρεωτική η γονική συναίνεση
14:02