Σήμερα η συνάντηση αγροτών με Αραχωβίτη
Συνάντηση θα έχουν σήμερα στις 6:30 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.
Στη συνάντηση εκτός από τον κ. Αραχωβίτη, θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.
«Η κυβέρνηση καλωσορίζει την απόφαση των μπλόκων να προσέλθουν στο διάλογο» δήλωσε ο κ. Αραχωβίτης και συμπλήρωσε: «Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης των προβλημάτων που υφίσταται η πρωτογενής παραγωγή διαχρονικά. Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα των αγροτών, ενώ άλλα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και των αντοχών της οικονομίας. Ευελπιστούμε και βασιζόμαστε στη διαρκή και αγαστή συνεργασία του αγροτικού κόσμου και των οργανώσεών του, προκειμένου από κοινού να δώσουμε την ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή. Ο διάλογος πρέπει να γίνεται χωρίς αποκλεισμούς και να είναι συνεχής».
Χθες πάντως οι αγρότες της Αχαΐας είχαν προχωρήσει στον αποκλεισμό της κυκλοφορίας της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου σε δύο σημεία.
CNNi: Η «Πύλη των Δακρύων» της Υεμένης: Πώς η θαλάσσια οδός μετατράπηκε στο «κρυφό χαρτί» του Ιράν
11:20
Πυρά Κίνας κατά των ΗΠΑ: «Σταματήστε να προετοιμάζεστε για πόλεμο στο διάστημα»
11:20
Η μεγαλύτερη motorsport εμπειρία στο «Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens» στις 3/10 στο ΟΑΚΑ
11:16
«Καμπανάκι» από τον Μυτιληναίο - Η Ευρώπη κινδυνεύει να χάσει την κούρσα για το γάλλιο
11:13