ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ισοβίτης απέδρασε από τη φυλακή αλλά το μετάνιωσε και γύρισε πίσω

Βόλος: Ισοβίτης απέδρασε από τη φυλακή αλλά το μετάνιωσε και γύρισε πίσω
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ισοβίτης κρατούμενοςστις φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου δραπέτευσε από το σωφρονιστικό ίδρυμα λίγες ημέρες πριν από την αποφυλάκισή του, όμως, το μετάνιωσε και επέστρεψε οικειοθελώς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του e-thessalia.gr, ο κρατούμενος δραπέτευσε ώστε να επιστρέψει στην κτηνοτροφική εργασία του στην Αγιά της Λάρισας, αλλά οκτώ ημέρες αργότερα γύρισε πίσω στη φυλακή.

Ο 62χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία το 2002. Λίγες μέρες πριν αποφυλακιστεί, όμως, και συγκεκριμένα στις 17 Φεβρουαρίου του 2018 απέδρασε.

Χθες, Τετάρτη, παρουσιάστηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών για να απολογηθεί για την πράξη του αυτή. Δήλωσε μεταμέλεια και τόνισε πως οι λόγοι που τον έσπρωξαν στην απόδραση ήταν καθαρά οικονομικοί.

Διαβάστε επίσης:
Μαρτυρίες μαθητών για την κακοποίηση 12χρονου στου Ζωγράφου: «Ήθελαν να σπάσουν πλάκα»
«Με λένε Ηριάννα, πριν 5 λεπτά έχασα τη ζωή μου»: Βίντεο-«γροθιά» από μαθητές για τα τροχαία
ΟΑΕΔ: Πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για 8.933 προσλήψεις σε 56 δήμους και 37 φορείς

Το δικαστήριο έκρινε ως «βλακώδη» τη συμπεριφορά του καθώς ήταν ελάχιστες οι ημέρες που είχαν απομείνει για την συμπλήρωση της ποινής του και αποφάσισε να τον αθωώσει.

Να σημειωθεί πως μετά την απόδραση ο 62χρονος είχε αποφυλακιστεί και η χθεσινή απόφαση θα έκρινε την επιστροφή του στη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ