ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη γνωστού και ως «πεταλούδα»

Αυτή είναι η κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη γνωστού και ως «πεταλούδα»

Η Μαρία, ένα από τα έξι παιδιά του Βαγγέλη Ρωχάμη μίλησε για την προσπάθεια που κάνει να βγει από τη «σκιά» του πατέρα της και να διαγράψει μία διαφορετική πορεία.

Τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα η Μαρία Ρωχάμη τα έκανε στη Θεσσαλονίκη, όπου και γνώρισε μεγάλους καλλιτέχνες όπως την αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου.

«Μόλις τους έλεγα για το επίθετό μου, αμέσως με ρωτούσαν για το είδος της συγγενικής σχέσης. Εγώ από την άλλη δεν μπορούσα και δεν ήθελα να το κρύψω, εξάλλου αργά ή γρήγορα αυτά φαίνονται στα χαρτιά», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Έκανε εμφανίσεις και στο εξωτερικό όπου γνώρισε και συνεργάστηκε με καταξιωμένους τραγουδιστές, όπως τους Σταμάτη Γονίδη, Θέμη Αδαμαντίδη και Γιώργο Βασιλείου. Την περίοδο που η Μαρία Ρωχάμη ανέβαινε τα σκαλιά του μουσικού πενταγράμμου, ο πατέρας της μπαινόβγαινε στις φυλακές.

Ο πατέρας της, Βαγγέλης Ρωχάμης είχε καταδικαστεί για σωρεία εγκλημάτων, είχε εκτίσει ποινές και είχε πραγματοποιήσει αποδράσεις.

Για πολλά χρόνια, κυρίως τις δεκαετίες του '80 και του '90, η δράση του απασχολούσε τα μέσα ενημέρωσης και την κοινή γνώμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ