ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Στη Ρόδο για να αποκαλύψουν τους εκβιαστές της άτυχης Ελένης οι γονείς της

Υπόθεση Τοπαλούδη: Στη Ρόδο για να αποκαλύψουν τους εκβιαστές της άτυχης Ελένης οι γονείς της

Στη Ρόδο, προκειμένου να καταθέσουν στην ανακρίτρια του νησιού το πρωί της Παρασκευής, θα βρεθούν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το Star, η μητέρα της Ελένης είναι εκείνη που θα δώσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν τη δολοφονήσουν.

Η οικογένεια Τοπαλούδη, αναμένεται να δώσει στοιχεία για δυο τουλάχιστον νεαρούς άντρες που έχουν προκύψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένειά της θα ζητήσει να διερευνηθεί αν αυτά τα νεαρά άτομα σχετίζονται με τον Ροδίτη και τον Αλβανό που κατηγορούνται για το άγριο έγκλημα. Κοινό σημείο τους, φαίνεται πως είναι η καταγωγή από το ίδιο χωριό στη Ρόδο.

Το Star μίλησε με τον πατέρα της Ελένης. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους γονείς να επιστρέψουν στον τόπο όπου βρήκε τόσο τραγικό θάνατο η μοναχοκόρη τους και προσπαθούν να βρουν το κουράγιο.

Μάλιστα, θεωρούν χρέος τους να φωτίσουν και αυτοί από την πλευρά τους κάποιες πτυχές αυτής της υπόθεσης και να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στη δικαιοσύνη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε βρεθεί νεκρή το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου, όταν οι Λιμενικές Αρχές της Ρόδου εντόπισαν στην περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους Λίνδου, το πτώμα της.

Για μέρες η ταυτότητά της παρέμενε άγνωστη, καθώς το μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο που είχαν οι άντρες της αστυνομίας ήταν ένα τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι του θύματος. Η νεαρή φοιτήτρια είχε βρεθεί πεταμένη σε βραχώδη περιοχή.

Μετά από έρευνες αλλά και ανάλυση βίντεο από κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές κατέληξαν σε έναν 21χρονο Ροδίτη και στον 19χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και εν συνεχεία ομολόγησαν ενώπιον των ανακριτών του Λιμενικού Σώματος και κλιμακίου από την Αθήνα ρίχνοντας ο ένας τις κατηγορίες στον άλλο. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ