Παράξενο φαινόμενο στη Χαλκίδα: H γη... αναβλύζει νερό
Ποτάμι τρέχει το νερό από τα σπίτια της περιοχής Αγίας Ελεούσας στη Χαλκίδα.
Οι μεγάλες ποσότητες νερού που έπεσαν τον τελευταίο καιρό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η στεριά στη συγκεκριμένη περιοχή είναι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει μετατρέψει κυριολεκτικά τα σπίτια και τις αυλές τους σε μόνιμες λίμνες.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, η αγανάκτησή των κατοίκων είναι μεγάλη, όπως αυτή του κ.Βασιλείου, ο οποίος καταγγέλλει τις αρχές για ολιγωρία.
Ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, απαντά στο θέμα και διευκρινίζει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα 40 ετών που όταν παρουσιάζονται έντονες βροχοπτώσεις κάνει την εμφάνισή του και μοιάζει σαν ν' αναβλύζει η γη νερό.
Πριν από λίγες ημέρες, την περιοχή επισκέφθηκαν γεωλόγοι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών μαζί με την Υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ενήμεροι είναι επίσης η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστική. ‘Όμως, όπως τόνισε, όσες αντλήσεις κι αν γίνουν, τα νερά αμέσως ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Ερευνούν για μόνιμη λύση του θέματος.
Διακοπές Πάσχα: Πότε γυρίζουν στα θρανία οι μαθητές - Πότε πέφτει η Πρωτομαγιά
00:30
Η Τουρκία ανάμεσα στις χώρες που κινδυνεύουν με εξαιρετικά μεγάλες ελλείψεις νερού
23:59
ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ: Εύθραυστη η εκεχειρία στην σκιά της σφαγής στο Λίβανο – Το Μ. Σάββατο οι επαφές στο Πακιστάν
23:55
Τζέι Ντι Βανς: Πιστεύω ότι το αρχικό σχέδιο των 10 σημείων του Ιράν γράφτηκε στο ChatGPT (vid)
23:53