Παράξενο φαινόμενο στη Χαλκίδα: H γη... αναβλύζει νερό
Ποτάμι τρέχει το νερό από τα σπίτια της περιοχής Αγίας Ελεούσας στη Χαλκίδα.
Οι μεγάλες ποσότητες νερού που έπεσαν τον τελευταίο καιρό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η στεριά στη συγκεκριμένη περιοχή είναι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει μετατρέψει κυριολεκτικά τα σπίτια και τις αυλές τους σε μόνιμες λίμνες.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, η αγανάκτησή των κατοίκων είναι μεγάλη, όπως αυτή του κ.Βασιλείου, ο οποίος καταγγέλλει τις αρχές για ολιγωρία.
Ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, απαντά στο θέμα και διευκρινίζει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα 40 ετών που όταν παρουσιάζονται έντονες βροχοπτώσεις κάνει την εμφάνισή του και μοιάζει σαν ν' αναβλύζει η γη νερό.
Πριν από λίγες ημέρες, την περιοχή επισκέφθηκαν γεωλόγοι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών μαζί με την Υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ενήμεροι είναι επίσης η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστική. ‘Όμως, όπως τόνισε, όσες αντλήσεις κι αν γίνουν, τα νερά αμέσως ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Ερευνούν για μόνιμη λύση του θέματος.
ΚΚΕ: Κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα δείχνει η «εξειδίκευση» των εξαγγελιών και η στάση της αντιπολίτευσης
18:47
Φωτιά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης - Σηκώθηκε ένα ελικόπτερο
18:40
Ισπανία: Εξαρθρώθηκε «ναρκοτράπεζα» που συνδέεται με πανευρωπαϊκό δίκτυο διακίνησης κοκαΐνης
18:36
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Μέγαρα λόγω πυρκαγιάς
18:26