Όσκαρ 2019: Συγχαρητήρια στον Λάνθιμο από τον Τσίπρα
Συγχαρητήρια στον Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο για την επιτυχία του στα Όσκαρ έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Ο Γιώργος Λάνθιμος, του οποίου η ταινία "Η Ευνοούμενη" απέσπασε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, διαγράφει μια πολύ σημαντική κινηματογραφική διαδρομή. Συγχαρητήρια για τη βράβευση και τις διακρίσεις που αποσπά η ταινία στα διεθνή φεστιβάλ», αναφέρει στο μήνυμά του.
Στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας, η «Ευνοούμενη» του Έλληνα σκηνοθέτη, κατάφερε να αποσπάσει δέκα υποψηφιότητες, ενώ η πρωταγωνίστρια της ταινίας,Ολίβια Κόλμαν, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, παρά το γεγονός ότι η Γκλεν Κλόουζ, με συνολικά επτά υποψηφιότητες στην καριέρα της, ήταν το μεγάλο φαβορί της φετινής απονομής.
Η Ιορδανία απέτρεψε την είσοδο μαχητών από τη Συρία στο έδαφός της
12:10
Leopard 1A5 εν δράσει στο Λιτόχωρο: Εκπαιδευτικές βολές από Έλληνες και Κύπριους στρατιωτικούς
12:01
Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Πολωνός πρόεδρος για την πολιτική κρίση - Κορυφώνεται η σύγκρουση
11:52
Πύραυλοι εδάφους - αέρος προστατεύουν το θέρετρο του Τραμπ Μαρ α Λάγκο - Το σκεπτικό της απόφασης
11:50