ΕΛΛΑΔΑ

«Θρίλερ» στην υπόθεση Μελενικλή: Νεκροί όλοι στην παρέα του

«Θρίλερ» στην υπόθεση Μελενικλή: Νεκροί όλοι στην παρέα του

Ένας κύκλος αίματος έκλεισε με το θάνατο και του τρίτου νέου από την «παρέα» της Αλιστράτης Σερρών.

Το απόγευμα της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και ο Γιάννης 37 χρόνων με τα σύνεργα των ναρκωτικών δίπλα του.

Σχεδόν επτά μήνες πριν, τον Ιούλιο του 2018 ο αδελφός του Ιάκωβος 38 χρόνων, είχε εντοπιστεί νεκρός μέσα σε εγκαταλειμμένη αποθήκη στην Αλιστράτη. Δίπλα του ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση και ο ίδιος που τότε κατάφερε να ξεφύγει τον κίνδυνο χάρη στους γιατρούς του νοσοκομείου Δράμας.

Στο ίδιο σπίτι και συγκεκριμένα στην αυλή, τα δύο αδέλφια είχαν θάψει τον Απρίλιο του 2018 τον Βασίλη Μελενικλή 37 χρόνων και ζούσαν επί δύο μήνες με το πτώμα του άτυχου νέου δίπλα τους.

Πρόσφατα, σύμφωνα με το anikolouli.gr έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του άτυχου Μελενικλή. Όπως αποκαλύπτει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, αποδεικνύεται ότι «πέθανε αβοήθητος σαν αποτέλεσμα πνευμονικού οιδήματος και ισχαιμίας λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών».

«Εάν είχαν ειδοποιήσει ασθενοφόρο, ο Βασίλης θα είχε σωθεί», τόνισε στο «Τούνελ» ο κ. Τσαντίρης. Αντί γι’ αυτό, οι δυο τους έκλεψαν τα χρήματα που το θύμα είχε πάνω του και τον έθαψαν.

Αναμένονται τα αποτελέσματα από την τοξικολογική εξέταση της σύριγγας που βρέθηκε στο χέρι του..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ