ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Κώστας Χαρδαβέλλας - Το μήνυμά του για την περιπέτεια με την υγεία του

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Κώστας Χαρδαβέλλας - Το μήνυμά του για την περιπέτεια με την υγεία του
Facebook/Κώστας Χαρδαβέλλας

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» εισήχθη εκτάκτως το απόγευμα της Τρίτης ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υπεβλήθη σε επέμβαση χολής και όπως ενημέρωσε η σύζυγός του όλα πήγαν καλά, αλλά «χωρίς χολή πια».

Η Μαρία Παναγοπούλου Παναγοηλιοπούλου πριν τη χειρουργική επέμβαση, ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο Κώστας Χαρδαβέλλας «μετατρέπει όλες τις στενοχώριες, τις πίκρες, τις αδικίες σε… πέτρες».

«Ο Κώστας μου, όλες τις στενοχώριες, τις πίκρες, τις αδικίες, τις κρύβει μέσα του και τις μετατρέπει σε… πέτρες. Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ο αποθηκευτικός χώρος ήταν τα νεφρά του. Ξαφνικά μάθαμε (με τρόπο επώδυνο) ότιμισός τόνος έχει συσσωρευτεί στη χολή του απειλώντας την με έκρηξη» αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Παναγοηλιοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

mariapanagopoulou

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας από την πλευρά του αναφέρει πως «επιστρέφει άμεσα στην καθημερινότητα»:

Ο κ. Χαρδαβέλλας είχε μιλήσει δημοσίως για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Μιλάω ανοιχτά και λέω, καταρχήν να λέτε τη λέξη καρκίνος, είναι απέναντί μας, παλεύουμε να τον νικήσουμε και πάμε παρακάτω. Είχε ο καθηγητής το χαρτί με την αξονική μπροστά του και μου λέει: Αντέχεις την αλήθεια; Έχεις καρκίνο στους λεμφαδένες μεταστατικό, επιθετικό και 70% είναι να φύγεις και 30% να μείνεις. Πόσο καιρό υπολογίζεις, του λέω και μου λέει: ο Θεός ξέρει. Τον νίκησα τον καρκίνο γιατί δεν τον φοβήθηκα», είχε αποκαλύψει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ