ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Τα 7 νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Ελένη Τοπαλούδη: Τα 7 νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Μια σειρά από νέα στοιχεία στην υπόθεση του βιασμού και της άγριας δολοφονίας τη 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο προέκυψαν από έρευνες των επιτελών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ενώ η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου συνθέτει το «παζλ», δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργείται και την υποβολή του συνόλου του υλικού που έχει αιτηθεί σε υπηρεσίες να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων συμφωνούν με τα ευρήματα, αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική».

Πιο συγκεκριμένα από στοιχεία που έχουν προκύψει από εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε ευρήματα που συνέλεξαν επιτελείς της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Λιμενικού Σώματος, προέκυψαν τα εξής:

-Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού, προσωρινά κρατούμενων για την δολοφονία και το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, στην οικία της τελευταίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

-Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε που να τους συγκλονίσει και ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του Facebook. Tηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και με κορίτσια. Ο 21χρονος Ροδίτης μάλιστα κανονίζει να πάει στο γυμναστήριο την 1η Δεκεμβρίου 2018, για να κάνει γυμναστική και βόλτα.

-Βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και της Τοπαλούδη στη θέση του συνοδηγού του οχήματος του πατέρα του, με το οποίο μετέβησαν με το θύμα στην οικία στους Πεύκους και μετέπειτα την οδήγησαν αιμόφυρτη στην παραλία Φωκίας, όπου την πέταξαν στην θάλασσα και ξεφορτώθηκαν μέρος των πειστηρίων του εγκλήματος. To DNA του 21χρονου Ροδίτη βρέθηκε στο καπάκι της καρότσας του ίδιου αυτοκινήτου.

-Σε πειστήρια εντός της οικίας συμπεριλαμβανομένων και δειγμάτων από το μπάνιο, τα ταβάνια και τις πόρτες βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και του θύματος, ενώ DNA του 19χρονου Αλβανού εντοπίστηκε σε κοντάρι της σφουγγαρίστρας.

-Φέρεται να προκύπτει παραπέρα η χρήση προφυλακτικού, καθώς βρέθηκε εξωτερικά αυτού δείγμα DNA του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι από το ψηφιακό υλικό που έχει διαβιβαστεί από την ΔΕΕ και το Λιμενικό στο πλαίσιο της έρευνας, προκύπτουν φρικιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα που διεπράχθη στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους.

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν από το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει, που βρέθηκε σε απόμερο σημείο της παραλίας Φωκίας, όπου πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση τους.

Προκαταρκτική έρευνα για τους τρεις Ροδίτες

Στο μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Δημοκρατικής» η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, παρήγγειλε αυτοτελή έρευνα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, προς διερεύνηση των αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων του βιασμού και της παράνομης μαγνητοσκόπησης, που καταγγέλθηκαν εις βάρος 3 Ροδιτών, που διαμένουν σε χωριό της ανατολικής πλευράς του νησιού από την μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, κ. Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

Η συγκεκριμένη δικογραφία, παρότι η κ. Αρμουτίδου-Τοπαλούδη, κατέθεσε στο πλαίσιο της κυρίας Ανάκρισης στοιχεία ενώπιον της κ. Ανακρίτριας στη δικογραφία για τον φόνο και τον βιασμό της κόρης της από τον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο Αλβανό, δεν έχει συσχετιστεί με την προκαταρκτική.

Ο λόγος είναι ότι επί του παρόντος δεν υφίστανται στοιχεία που να δικαιολογούν συνάφεια των δύο υποθέσεων και δεν υπάρχει κάποιος συνεκτικός δεσμός, που να δικαιολογεί δικονομικά τέτοια πράξη.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή υπόθεση, που έλαβε χώρα σε άλλο χρόνο, με άλλους δράστες και με τρόπο που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

Επί του παρόντος, δεν έχουν προσαχθεί ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι 3 καταγγελλόμενοι από την μητέρα (δύο εξ’ αυτών κατονομάστηκαν και η ταυτότητα του τρίτου έχει προκύψει από τις πρώτες έρευνες των αστυνομικών).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ