ΕΛΛΑΔΑ

Τι λένε στο CNN Greece φίλοι της οικογένειας για την τραγωδία στη Βάρκιζα

Τι λένε στο CNN Greece φίλοι της οικογένειας για την τραγωδία στη Βάρκιζα
CNN GREECE

Ως ένα άτομο με ασταθές ψυχολογικό υπόβαθρο και συχνές κρίσεις χαρακτηρίζουν την μητέρα του 13 μηνών μωρού, το οποίο πέθανε μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα στη Βάρκιζα, φίλοι της οικογένειας.

«Έχουμε 1,5 μήνα να επικοινωνήσουμε. Την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνε. Είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Της είχα πει να τής κλείσω ένα ραντεβού σε ψυχολόγο αλλά μου είχε πει: “άσε θα πάω εγώ σε δικό μου”. Έλεγε ότι δεν έχει λεφτά να πάρει τα φάρμακά της» είπε η κ. Μαρία, φίλη της οικογένειας.

«Το παιδί το αγαπούσε πάρα πολύ... Δεν ξέρω πώς πέθανε το παιδάκι. Δεν το είχα γνωρίσει ποτέ» ανέφερε η ίδια.

Σύμφωνα με την κ. Μαρία, το δεύτερο παιδί της οικογένειας πέθανε προ τεσσάρων ή πέντε ετών όταν ήταν δύο μηνών:

«Όταν την ρώτησα πώς πέθανε το παιδί μου είπε: από μια σπάνια ασθένεια που είναι 1 στο εκατομμύριο. Αλλά το σούσουρο έλεγε από αφαγία ή από το κρύο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη μητέρα είχε κάνει συνολικά τρία παιδιά, χωρίς ωστόσο να έχει παντρευτεί ποτέ.

Το τελευταίο διάστημα, η μητέρα διατηρούσε σχέση με έναν οδηγό ταξί, ο οποίος φέρεται να είχε αναγνωρίσει και το παιδάκι που πέθανε.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο CNN Greece, η γυναίκα άφησε το μωρό μόνο του στο σπίτι και κατέβηκε κάτω. Ακολούθησε καυγάς μεταξύ τους και τότε η γυναίκα αντελήφθη ότι το σπίτι είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από σόμπα.

«Άφησε τη σόμπα της, κατέβηκε λίγο κάτω. Και αυτή θέλει βοήθεια αυτή τη στιγμή» είπε ο κ. Σταμάτης, επίσης φίλος της οικογένειας.

«Είχε τρία παιδιά, το πρώτο υιοθετήθηκε, ευτυχώς δεν της το παρέδωσαν. Το δεύτερο χάθηκε εδώ, στο σπίτι της, είπε ότι χάθηκε από μία σπάνια ασθένεια και το τρίτο Δεν έλειπε κάπου μακριά. Πρέπει να τη βοηθήσουμε στα ψυχολογικά της, να μην κάνει κανένα κακό. Είχε διαταραχές παράξενες» συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ