Νέα βλάβη στο «Νήσος Ρόδος»
Νέα μηχανική βλάβη παρουσίασε το πρωί εν πλω για το Βαθύ της Σάμου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Νήσος Ρόδος" με 314 επιβάτες, με αποτέλεσμα να προσεγγίσει εκτάκτως το λιμάνι της Σύρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο δεν θα μπορέσει να εκτελέσει το δρομολόγιό του για Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη και οι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους, με άλλα πλοία της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Το "Νήσος Ρόδος" είχε αναχωρήσει με καθυστέρηση χθες στις 03:52 τα ξημερώματα από τον Πειραιά, αφού κατά την αναχώρησή του στις 10 χθες το βράδυ παρουσίασε μηχανική βλάβη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι για την αποκατάσταση του προβλήματος.
Οι επιβάτες για Σάμο πιθανόν θα επιβιβασθούν στο πλοίο "Νήσος Μύκονος" και αυτοί με προορισμό τη Μυτιλήνη και τη Χίο στο "Αριάνδη".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 42χρονο μοτοσικλετιστή στη Μύκονο
12:20
Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του Λάκη Χαλκιά - Πλήθος κόσμου στο Α' Νεκροταφείο
12:11
Υπεβλήθη το αίτημα ενεργοποίησης της ρήτρας διαφυγής για την ενέργεια - Επενδύσεις 1 δισ. ως το 2028
12:00
Ο μητρικός θηλασμός: Η πρώτη επένδυση στην υγεία του παιδιού
11:50