Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Οι δολοφόνοι της συνδέονται με τη «μαφία του Κορυδαλλού»;
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, εξετάζεται το αν οι δράστες της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν εμπλοκή με τη «μαφία του Κορυδαλλού».
Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ο εισαγγελέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ερευνά αν η οργάνωση αυτή είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και στο Αγρίνιο. Γι' αυτό ζήτησε και έλαβε όλο το υλικό της υπόθεσης της «μαφίας του Κορυδαλλού» και πλέον μελετάει λέξη προς λέξη τις συνομιλίες των εμπλεκομένων, καθώς έχει ενδείξεις ότι το κύκλωμα των Αλβανών σχετίζεται με τη δολοφονία της 44χρονης.
Η έρευνα εστιάζει σε δύο σημεία. Καταρχήν, ως προς το κίνητρο, αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Λαγούδη, με τους σκληρούς κακοποιούς της μαφίας.
Και δεύτερον (το οποίο προκύπτει από τη μαρτυρία ενός κύριου μάρτυρα της υπόθεσης), αν οι δύο άνθρωποι που βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας, είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό και βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία.
Η Κολομβία καλεί τον στρατό στα όπλα σε περίπτωση αμερικανικής εισβολής
22:29
Οι υπουργοί Εξωτερικών της G7 θα συζητήσουν τηλεφωνικά για τη Βενεζουέλα
22:19
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από εννέα εκατομμύρια ευρώ
22:09
Tο 2025 το δεύτερο θερμότερο έτος από το 1890 για την Ελλάδα
22:02