ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 67χρονου που παρενόχλησε εννιάχρονη σε στάση λεωφορείου

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 67χρονου που παρενόχλησε εννιάχρονη σε στάση λεωφορείου
EUROKINISSI

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 67χρονος άνδρας που συνελήφθη, όταν μητέρα κατήγγειλε ότι θώπευσε την εννιάχρονη κόρη της, την ώρα που περίμεναν το αστικό λεωφορείο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαρτίου, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή του. Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματική βλάβη, πράξεις που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στις 15.10, στη στάση «Αντιγονιδών» επί της οδού Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όταν η μητέρα της ανήλικης αντιλήφθηκε την πράξη, κάλεσε την Αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψή του, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος την έσπρωξε όταν του ζήτησε το λόγο και γι' αυτό ο 67χρονος διώκεται επιπλέον για σωματική βλάβη.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση διότι δεν εμφανίστηκε στο ακροατήριο η καταγγέλλουσα, βασική μάρτυρας κατηγορίας, που, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, επρόκειτο να μεταβεί σήμερα σε νοσοκομείο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμος και άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο, αυτοδικαίως από τη στιγμή που η αναβολή αφορούσε απουσία μάρτυρα, ενώ ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε πράξη, τονίζοντας ότι «κατηγορείται άδικα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ