Μυτιλήνη: Σύλληψη δεκάδων ατόμων για την τοποθέτηση σταυρού στην ακτή Απελή

Συνολικά 33 άτομα κρατούνται στην αίθουσα συσκέψεων της Αστυνομίας επειδή νωρίς τα χαράματα της Κυριακής τοποθέτησαν έναν μεγάλο μεταλλικό σταυρό στη ακτή Απελή, πολύ κοντά στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Οι παραπάνω συνελήφθησαν αφού τοποθέτησαν τον μεγάλο μεταλλικό σταυρό, ο οποίος κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού.
Πρόκειται για τη γνωστή από το καλοκαίρι υπόθεση της τοποθέτησης ενός σταυρού στη συγκεκριμένη ακτή, γεγονός που είχε χρησιμοποιηθεί από συγκεκριμένους κύκλους και προβλημάτισε αλλά και δίχασε μεγάλα τμήματα της τοπικής κοινωνίας.
Όπως έγινε γνωστό σε βάρος των 33 σχηματίζονται δικογραφίες. Το γεγονός έχει λάβει διαστάσεις ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι συλληφθέντες με τα κινητά τους τηλέφωνα μέσα από την Αστυνομία μεταδίδουν φωτογραφίες τόσο από το γεγονός όσο και από τον χώρο όπου κρατούνται.





Πρώτη αντίδραση ΗΠΑ για το ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία: Άμεση κατάπαυση πυρός ζητά ο Κέλογκ
20:46
Ο Μακρόν ξεκινά από το Βιετνάμ πολυήμερη περιοδεία στη Νοτιοανατολική Ασία
20:35.jpg?t=CBkcuBxl1pOjx4BL0Rti0Q)
Τραγωδία στην Καβάλα: Απανθρακώθηκε 37χρονος οδηγός μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων
20:23
Ιράν: Διαμαρτυρία κατά του Γάλλου ΥΠΕΞ για τις δηλώσεις του μετά τη βράβευση του Παναχί στις Κάννες
20:11