ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες εξελίξεις για τους τρεις φερόμενους βιαστές της

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες εξελίξεις για τους τρεις φερόμενους βιαστές της
Facebook

Τρεις κατηγορίες καλούνται να αντικρούσουν, με τις έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιον ανώτερου αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017.

Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά από κατάθεση ενώπιον αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας του Διδυμότειχου, της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στο νησί.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, ένα 22χρονο και έναν 23χρονο, κάτοικοι Μασάρων.

Συγκεκριμένα, η αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα, που διενεργείται, αποσκοπεί να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Η δικογραφία, που σχηματίζεται, δεν έχει συσχετιστεί, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» με τις άλλες δύο, που αφορούν την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη με κατηγορούμενους έναν 21χρονο Ροδίτη κι έναν 19χρονο Αλβανό και τον βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες με κατηγορούμενους τον ίδιο 19χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο αθίγγανο.

Μεταξύ των τριών υποθέσεων, δεν υφίσταται ακόμη κανένας συνεκτικός δεσμός που θα δικαιολογούσε δικονομικά την συσχέτιση.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της Τοπαλούδη πιθανολογούν ότι οι τρεις ημεδαποί διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο και θεωρούν ότι έδρασαν ως κύκλωμα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ