Ελαιοχώρι: Τα τελευταία λόγια του 52χρονου που δολοφονήθηκε από συγχωριανό του
Συγκλονιστικά ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Ελαιοχώρι Αχαΐας από τον συγχωριανό του για μία ανούσια αφορμή.
«Να μού φιλήσεις το παιδί μου» είπε το θύμα στον δολοφόνο του λίγο πριν πεθάνει.
Ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος δέχθηκε τέσσερα χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στην κοιλιά, αλλά αυτό που απέβη μοιραίο ήταν στην εξωτερική περιοχή της μασχάλης, αφού διέρρηξε τη βραχιόνια αρτηρία και ο 52χρονος πέθανε 40 λεπτά μετά από ακατάσχετη αιμορραγία, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής.
Ο κ. Χριστοδουλόπουλος έμενε στην Αθήνα και είχε επισκεφθεί τη μητέρα του στο Ελαιοχώρι. Εκεί ενημερώθηκε, σύμφωνα με το thebest.gr, ότι ο 69χρονος συγχωριανός έκλεβε ρεύμα από το δικό τους σπίτι. Έτσι, οι δύο άντρες συναντήθηκαν στην πλατεία του χωριού, συζήτησαν και όλοι κατάλαβαν πως το συμβάν θα έληγε εκεί.
Ο 69χρονος όμως, πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον 52χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε λίγο μετά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου και κατέληξε.
Ο δολοφόνος κρυβόταν σε αποθήκη του δημοτικού σχολείου της περιοχής, ώσπου εντοπίστηκε από τις Αρχές και συνελήφθη. Το μαχαίρι βρέθηκε στην κατοχή του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο νόμος της σιωπής: «Δεν κατάλαβα ότι με μαχαίρωσαν», λέει τραυματίας της συμπλοκής στον Κορυδαλλό
Μίκης Θεοδωράκης: Υπεβλήθη σε επέμβαση – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Θεσσαλονίκη: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον πατέρα του μωρού που έπεσε από τα χέρια ιερέα
Πάτρα: Iσόβια στον 37χρονο που σκότωσε τη θεία του - Τον πρόδωσαν οι κάμερες
21:06
Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μπάρες και λεωφορείο
20:57
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39