ΕΛΛΑΔΑ

Ελαιοχώρι: Τα τελευταία λόγια του 52χρονου που δολοφονήθηκε από συγχωριανό του

Ελαιοχώρι: Τα τελευταία λόγια του 52χρονου που δολοφονήθηκε από συγχωριανό του
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συγκλονιστικά ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Ελαιοχώρι Αχαΐας από τον συγχωριανό του για μία ανούσια αφορμή.

«Να μού φιλήσεις το παιδί μου» είπε το θύμα στον δολοφόνο του λίγο πριν πεθάνει.

Ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος δέχθηκε τέσσερα χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στην κοιλιά, αλλά αυτό που απέβη μοιραίο ήταν στην εξωτερική περιοχή της μασχάλης, αφού διέρρηξε τη βραχιόνια αρτηρία και ο 52χρονος πέθανε 40 λεπτά μετά από ακατάσχετη αιμορραγία, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος έμενε στην Αθήνα και είχε επισκεφθεί τη μητέρα του στο Ελαιοχώρι. Εκεί ενημερώθηκε, σύμφωνα με το thebest.gr, ότι ο 69χρονος συγχωριανός έκλεβε ρεύμα από το δικό τους σπίτι. Έτσι, οι δύο άντρες συναντήθηκαν στην πλατεία του χωριού, συζήτησαν και όλοι κατάλαβαν πως το συμβάν θα έληγε εκεί.

Ο 69χρονος όμως, πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον 52χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε λίγο μετά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου και κατέληξε.

Ο δολοφόνος κρυβόταν σε αποθήκη του δημοτικού σχολείου της περιοχής, ώσπου εντοπίστηκε από τις Αρχές και συνελήφθη. Το μαχαίρι βρέθηκε στην κατοχή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ