Επίδομα ενοικίου: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, γνωστοποίησε πως η πλατφόρμα για το επίδομα ενοικίου θα ανοίξει το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης, 13 Μαρτίου.
Η κ. Φωτίου, σε συνέντευξή της στον RealFM, υποστήριξε ότι η πλατφόρμα θα λειτουργήσει με τις γνωστές διαδικασίες.
Όπως σημείωσε, το επίδομα θα δοθεί και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, εφόσον το μισθωτήριο είναι από την 1η Ιανουαρίου 2019.
Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η πληρωμή θα γίνει τον Απρίλιο, ενώ η ίδια διευκρίνισε ότι όλες οι πλατφόρμες, όπως για το επίδομα ενοικίου τώρα, αλλά και εκείνες για το επίδομα παιδιού, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), κλπ, δεν κλείνουν, άρα ο κόσμος δεν πρέπει να αγχώνεται για τις αιτήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλλάζει ο Ποινικός Κώδικας: Δήμευση και επιστροφή περιουσίας για τους καταχραστές του Δημοσίου
Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η σύντροφος του θύματος
«Πόλεμος» με γιαούρτι και αφρούς: Το Ναύπλιο γιορτάζει τις Απόκριες
Δίκη Βαλυράκη: «Πιθανό να συνέβη κάτι περισσότερο από λεκτική αντιπαράθεση» ανέφερε μάρτυρας
18:05
Από πολυοργανική ανεπάρκεια ο θάνατος της 13χρονης στη Χαλκίδα
17:57
Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη - Τουλάχιστον ένας τραυματίας (pics&vids)
17:51
Ολλανδία και Φινλανδία προστίθενται στις χώρες που στέλνουν στρατιωτικούς στη Γροιλανδία
17:46