Επίδομα ενοικίου: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, γνωστοποίησε πως η πλατφόρμα για το επίδομα ενοικίου θα ανοίξει το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης, 13 Μαρτίου.
Η κ. Φωτίου, σε συνέντευξή της στον RealFM, υποστήριξε ότι η πλατφόρμα θα λειτουργήσει με τις γνωστές διαδικασίες.
Όπως σημείωσε, το επίδομα θα δοθεί και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, εφόσον το μισθωτήριο είναι από την 1η Ιανουαρίου 2019.
Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η πληρωμή θα γίνει τον Απρίλιο, ενώ η ίδια διευκρίνισε ότι όλες οι πλατφόρμες, όπως για το επίδομα ενοικίου τώρα, αλλά και εκείνες για το επίδομα παιδιού, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), κλπ, δεν κλείνουν, άρα ο κόσμος δεν πρέπει να αγχώνεται για τις αιτήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλλάζει ο Ποινικός Κώδικας: Δήμευση και επιστροφή περιουσίας για τους καταχραστές του Δημοσίου
Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η σύντροφος του θύματος
«Πόλεμος» με γιαούρτι και αφρούς: Το Ναύπλιο γιορτάζει τις Απόκριες
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19