Ωράριο καταστημάτων: Ποια μαγαζιά θα είναι ανοικτά Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα
Τα σαρακοστιανά ψώνια τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι πολίτες τόσο αύριο, Κυριακή της Αποκριάς, όσο και ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα.
Η αγορά του Ρέντη θα είναι ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής έως και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.
Παράλληλα, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής θα είναι ανοικτή και η Βαρβάκειος αγορά.
Τα αρτοποιία θα παραμείνουν ανοιχτά έως το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας για να διαθέσουν την παραδοσιακή λαγάνα.
Μάλιστα, η λαγάνα στη Θεσσαλονίκη φέτος θα πωλείται ακριβότερα σε ποσοστό από 10% έως και 50%.
Εξάλλου, ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές, οι φούρνοι, τα μίνι μάρκετ και τα ιχθυοπωλεία.
Όσο για το φετινό κόστος του σαρακοστιανού τραπεζιού, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή εκτιμά πως θα φτάνει τα 60 ευρώ, λόγω της αύξησης κατά 7,79% στις τιμές των σαρακοστιανών εδεσμάτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Διέλυσαν πάρκο που παραδόθηκε πριν λίγους μήνες
Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου τοποθετείται στην Αθήνα
Χαλάνδρι: Στον εισαγγελέα η σύντροφος του 64χρονου - Σοκάρει η ομολογία της
Σχέδιο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μαζική παραγωγή drone που χρησιμοποιήθηκε στο Ιράν
23:01
Τα Ιρανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Αλί Λαριτζανί
22:57
Το Ιράκ καταδικάζει την «απαίσια» επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη
22:47
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: MME του Ιράν επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Λαριτζανί - IDF: «Θα εξουδετερώσουμε και τον Χαμενεΐ»
22:40