ΕΛΛΑΔΑ

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την υποδοχή του 2016

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την υποδοχή του 2016
Στιγμιότυπο από την εορταστική Αθήνα EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών, με θέα την Ακρόπολη, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου αποχαιρετάμε το 2015, με μία γιορτή μουσικής και χορού που θα ξεκινήσει στις 22.30 και θα κορυφωθεί στις 01.00 της νέας χρονιά.


Η εορταστική βραδιά που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, ξεκινά στις 22.30 στη μεγάλη σκηνή με τους Sugahspank! & The Swing Shoes Athens μαζί με χορευτές των Athens Swing Cats. Συγκροτήματα Swing και ζευγάρια χορού με μαγευτικές φιγούρες του Lindy hop, της αυθεντικής jazz του Μεσοπολέμου και του Burlesque, καλούν το κοινό να τους συνοδεύσει μέχρι τελικής πτώσεως.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 23.05 στη μικρή σκηνή ο Πάνος Μουζουράκης που συνεχίζει με χιουμοριστικές διασκευές από ξένα τραγούδια ροκ, swing που τον σημάδεψαν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές.
Στις 23.45 η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Ανδρέα Τσελίκα αποχαιρετά το 2015 με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραλάβει τη σκυτάλη για την υποδοχή του νέου έτους, μετρώντας αντίστροφα.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου ερμηνεύοντας αγαπημένες μελωδίες. Με ξεχωριστή δυναμική και με τελείως άλλη μουσική χροιά, τα κλασικά όργανα, σκορπίζουν ήχους που προκαλούν συγκίνηση, σε νέες ενορχηστρώσεις του Θοδωρή Καλαντζάκου.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει αναλάβει την Καλλιτεχνική Διεύθυνση και τη Σκηνοθεσία της βραδιάς. Την εκδήλωση που θα μεταδοθεί ζωντανά από της Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ