Πρέβεζα: Επιχείρησε να βιάσει 82χρονη μέσα στο σπίτι της
Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, αργά το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας στην Πρέβεζα, ένας 39χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού ηλικιωμένης γυναίκας.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς μπήκε στον κήπο μονοκατοικίας όπου βρίσκονταν 82χρονη γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησε μέσα στο σπίτι της και επιχείρησε να τη βιάσει, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τότε, η γυναίκα έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια.
Οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον Πακιστανό μέσα στο σπίτι.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο άνδρας είχε απασχολήσει για υπόθεση ναρκωτικών τις διωκτικές Αρχές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε το πρωί στον ανακριτή και ζήτησε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.
Γάζα: Πέντε νεκροί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, από ισραηλινά πλήγματα
23:59
Τραγωδία στη Γαλλία: Δίδυμα αδερφάκια βρέθηκαν νεκρά από αφυδάτωση - Υπό κράτηση οι γονείς
23:50
Μυτιλήνη: Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα ο πρωτοπρεσβύτερος των Ταξιαρχών Μανταμάδου
23:42
Μελόνι: Δεν έχω υιοθετήσει αντιαμερικανική στάση σήμερα, δεν ήμουν υποταγμένη χθες
23:40