Καταβάλλονται αύριο τα οικογενειακά επιδόματα από τον ΟΓΑ
Καταβάλλονται αύριο από τον ΟΓΑ τα οικογενειακά επιδόματα του τετάρτου τριμήνου του 2015 αλλά και ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.
Τα επιδόματα θα λάβουν όσοι υπέβαλαν αίτηση Α21 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.
Η πληρωμή αφορά 715.703 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 182.826.458,68 ευρώ.
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΓΑ, όσοι από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 25/11 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού, στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», για να ενημερωθούν για το λόγο που δεν έχουν πληρωθεί και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.
Η πληρωμή σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μεταδίδει ανακρίσεις και «ομολογίες» συλληφθέντων διαδηλωτών
23:00
Απειλές των ΗΠΑ στην Κούβα να μην εμποδίσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μελίσα
22:50
Η συγγνώμη Κυρανάκη σε Πέρκα για το «...μην τσιρίζεις, η Βουλή δεν είναι η κουζίνα σου» (vid)
22:42
Αγρότες: «Κλείδωσε» η συνάντηση με Μητσοτάκη - Η σύνθεση και ο βασικός όρος της κυβέρνησης
22:33