ΕΛΛΑΔΑ

Βάρκιζα: Η μητέρα του μωρού που απανθρακώθηκε μιλά μέσα από τη φυλακή για τη ζωή της

Βάρκιζα: Η μητέρα του μωρού που απανθρακώθηκε μιλά μέσα από τη φυλακή για τη ζωή της

Για τη μοιραία νύχτα που απανθρακώθηκε το 1,5 ετών παιδί της στο διαμέρισμά της στη Βάρκιζα, αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε η 30χρονη μητέρα που προφυλακίστηκε.

Όπως αρχικά αποκάλυψε στην εκπομπή «Μαζί σου» στο Σκάι, ένας από τους φίλους της θετής της μητέρας, την βίασε όταν ήταν 11 ετών.

«Η μητέρα μου φιλοξενούσε έναν άνθρωπο στο σπίτι που έλεγε ότι ήταν οικογενειακός φίλος. Όταν ήμουν 11 μου επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και με βίασε», είπε η 30χρονη.

«Γενικώς έχω περάσει δύσκολα. Όλα τα παιδικά μου βιώματα, δεν μπορούσα να αντέξω άλλο κι εκείνη την ημέρα ήθελα να βγω έξω οπωσδήποτε. Μιλάω για εκείνο το βράδυ. Είχα πάρει τον άνθρωπο με τον οποίο συγκατοικούσα και του είπα έλα να προσέχεις το παιδί γιατί θέλω να βγω έξω να πάρω λίγο αέρα. Πάντα όποτε του το έλεγα, ερχόταν. Του είχα εμπιστοσύνη. Δεν συνέβαινε συχνά αυτό, είχε γίνει κάνα δυο φορές ακόμα. Όταν έλεγε θα έρθω, ερχόταν. Τον ξέρω οκτώ χρόνια. Δεν είχαμε τίποτα, απλά συγκατοικούσαμε γιατί δεν είχε πού να μείνει. Δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού αυτού, αλλά του δεύτερου παιδιού μου. Δεν έχω ούτε μητέρα, ούτε πατέρα, ούτε τίποτα. Ούτε συγγενείς, ούτε φίλους πραγματικούς να με βοηθήσουν», συνέχισε, αναφερόμενη στο φίλο της.

«Ο νέος μου σύντροφος, ενδιαφέρεται πραγματικά, είναι ένας άγγελος για μένα, στήριγμα. Μπορεί να είναι λίγο το χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί, ήρθαμε όμως κοντά από την πρώτη στιγμή. Όταν βρισκόμασταν, το μωρό το άφηνα με τον συγκάτοικό μου. Δεν του είχα πει ότι συγκατοικώ με έναν άνθρωπο αναγκαστικά. Φοβόμουν ότι δεν θα το καταλάβαινε», πρόσθεσε.

«Έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη. Με είχε δώσει η μάνα μου για να πάρει λεφτά. Όταν μετακομίσαμε στα 11 μου στη Βάρκιζα, το σπίτι ήταν μια τρέλα. Τσακωνόταν συνέχεια η μάνα μου με την γιαγιά μου, βριζόντουσαν, χτυπιόντουσαν. Ούτε να καθίσουμε να φάμε δεν μπορούσαμε», είπε για την παιδική της ηλικία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ