Τροχαίο με μπετονιέρα και νταλίκα σε τούνελ της Εγνατίας Οδού
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σε τούνελ της Εγνατίας Οδού από Βέροια προς Κοζάνη, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα kozanimedia.gr.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης Νίκος Πλεξίδας έγραψε σε κοινωνικό δίκτυο πως σημειώθηκε τροχαίο ανάμεσα σε μια νταλίκα και μια μπετονιέρα.
Για αρκετή ώρα ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν αρκετοί οδηγοί. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία μετά τις 6πμ.
«Έφτασα πρώτος λίγα λεπτά μετά το ατύχημα ανάμεσα στα δύο οχήματα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι η μπετονιέρα πρέπει να ήταν σταματημένη μέσα στο τούνελ και ο οδηγός της νταλίκας τη χτύπησε με δύναμη από τη δεξιά μεριά όπως ερχόταν με αποτέλεσμα μεγάλες υλικές ζημιές και μάλλον ένα ελαφρύ τραυματισμό του ενός εκ των δύο οδηγών…» είπε ο δημοτικός σύμβουλος.

Πηγή: Kozanimedia
Χατζηδάκης σε TikTok: «Συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις, τιμώντας και τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις»
11:42
Σέρρες: Στο «μικροσκόπιο» η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
11:31
CES 2026: Ρομπότ, νέες τεχνολογίες τηλεόρασης και «τριπλά» smartphones στις νέες τάσεις
11:22
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11