ΕΛΛΑΔΑ

«Είναι ανεπίτρεπτο να έχει ξεχάσει»: Ξεσπάει γυναίκα που σώθηκε από τις φλόγες στη Marfin

«Είναι ανεπίτρεπτο να έχει ξεχάσει»: Ξεσπάει γυναίκα που σώθηκε από τις φλόγες στη Marfin
EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Εννέα χρόνια μετά την τραγωδία στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin στη Σταδίου, όπου τρεις άνθρωποι -μεταξύ αυτών και μια έγκυος- έχασαν τη ζωή τους, συγκλονίζει το ξέσπασμα μιας γυναίκας που βγήκε ζωντανή από το φλεγόμενο κτήριο.

Η Μαρία Καραγιάννη, η γυναίκα την οποία έχει αποτυπώσει η φωτογραφικός φακός στο μπαλκόνι της τράπεζας να καλεί σε βοήθεια, κλήθηκε να σχολιάσει σήμερα στον ANT1, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση με αφορμή τη δήλωσή του «δεν θυμάμαι να σκοτώθηκε κανείς από μολότοφ».

«Κανείς από εμάς δεν το έχει ξεπεράσει. Να μη μιλήσουμε για τρία σπίτια που έκλεισαν. Τρία θύματα, με την Αγγελικούλα που ήταν στον 4ο μήνα. Ένιωσα φρικτά όταν άκουσα αυτά τα λόγια, δεν το περίμενα», τόνισε.

«Είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται τέτοια κυνικά λόγια από το στόμα ενός πολιτικού, ενός ανθρώπου που έχει εκλεγεί να εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό. Είναι προσβλητικό στη μνήμη των νεκρών. Έχουμε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία μας (σ.σ. όσοι γλίτωσαν)», πρόθεσε η κ. Καραγιάννη.

«Με θίγει, με πληρώνει και με πονάει. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι το είπε συνειδητά αλλά ακόμα κι αν ξέχασε είναι ανεπίτρεπτο.»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα δήλωσε η κ. Καραγιάννη:



ΔΗΜΟΦΙΛΗ