«Φάμπρικα» πλαστών διπλωμάτων: Επιχείρηση των «αδιάφθορων» σε υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών
Αποκλεισμένη παραμένει μια ολόκληρη υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών στην οδό Θεομήτορος μετά από επιχείρηση του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων για πλαστά διπλώματα οδήγησης.
Σύμφωνα με την μέχρι τώρα έρευνα των αστυνομικών, στελέχη του συγκεκριμένου παραρτήματος αλλά και ορισμένες σχολές οδηγών έστηναν εικονικά ολόκληρες αίθουσες εξετάσεων ενώ στην πραγματικότητα με ένα αντίτιμο που έφτανε και τα 2.000 ευρώ, ο εξεταζόμενος έπαιρνε το δίπλωμα χωρίς καν να εμφανιστεί στην αίθουσα.
Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί συνολικά εννέα άτομα, επτά στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας και δύο άτομα από σχολές οδηγών.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία σταματά οποιαδήποτε δραστηριότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛΑΣ.
ΧΡΗΜΑ
Νέος κατώτατος μισθός: Ποιοι είναι οι κερδισμένοι - Αναλυτικά παραδείγματα
05:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
04:00
ΧΡΗΜΑ
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης για 450 θέσεις σε μουσεία
03:00
ΧΡΗΜΑ
Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
02:00
ΧΡΗΜΑ