Θάνατος δικηγόρου στα Τουρκοβούνια: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης

Την έκθεση του ιατροδικαστή περιμένουν στην αστυνομία, προκειμένου να «πέσει φως» στα αίτια του θανάτου του 30χρονου δικηγόρου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες απόγευμα, σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή, στην οδό Αττικού 'Αλσους, στα Τουρκοβούνια.
«Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Τίποτε, όμως, δεν είναι ακόμη σίγουρο. Περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή», τονίζουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.
Σημειώνεται ότι συγγενείς του νεαρού δικηγόρου τον αναζητούσαν από χθες το πρωί, καθώς δεν είχε εμφανιστεί σε δικαστήριο που είχε στον Πειραιά, ενώ στη συνέχεια δηλώθηκε η εξαφάνισή του. Το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητό του στο Αττικό Άλσος, με τα κλειδιά πάνω στη μίζα, ενώ μέσα υπήρχε και το κινητό τηλέφωνό του.
ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Grant Thornton : Άνω του 33% στην Ελλάδα το ποσοστό γυναικών σε ανώτερες διοικητικές θέσεις
12:04
Κουτσούμπας: Χρειάζονται μαζικές προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών και γρήγορη κλιμάκωση των εμβολιασμών
12:00
«Έκαψαν τις γέφυρες»: Σκληρή κριτική από ταμπλόιντ μετά τη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν
11:52
Νίκολας Κέιτζ: Παντρεύτηκε για 5η φορά - Στο Λας Βέγκας
11:43