Αλεξιπτωτιστής τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κάνοντας άλμα - Αντίδραση του ΓΕΣ
Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το βίντεο που δημοσιεύτηκε με αλεξιπτωτιστή, ο οποίος κατά τη διάρκεια του τελευταίου εκπαιδευτικού του άλματος βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή».
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει διατάξει την διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του militaire.gr.
Να σημειωθεί πως ο αλεξιπτωτιστής βιντεοσκόπησε το άλμα και ανήρτησε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, η ΕΔΕ δεν διατάχθηκε για το εμβατήριο, αλλά για ενδεχόμενες παραβιάσεις των κανόνων ασφαλείας, στις οποίες προέβη ο καταδρομέας κατά την εκτέλεση του άλματος.
Όπως αναφέρουν, οι παραβιάδεις «θα μπορούσαν να ήταν μοιραίες». Μάλιστα, στηρίζουν το επιχείρημα αυτό στο γεγονός ότι οι ανώτεροί του είδαν όλο το άλμα και όχι μόνο το σημείο που ίδιος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο.
«Πάνω απ' όλα και πρώτα απ' όλα είναι οι κανόνες ασφαλείας και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοεί για οποιονδήποτε λόγο», σημείωναν οι ίδιοι κύκλοι.
Συζητήσαμε για τις ρωσικές επιθέσεις και τα ενεργειακά προβλήματα με τον Ζελένσκι, δήλωσε ο Ρούτε
22:15
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57