ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον αλεξιπτωτιστή που τραγουδούσε «Μακεδονία Ξακουστή»

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον αλεξιπτωτιστή που τραγουδούσε «Μακεδονία Ξακουστή»
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το βίντεο που δημοσιεύτηκε με αλεξιπτωτιστήο οποίος κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού άλματος βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή».

Ο ίδιος ανήρτησε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το οποίο με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό πως ο Μανώλης Μπούχλης αποβάλλεται από την ΣΒΕΑ, καθώς παραβίασε τους κανόνες που άπτονται στην ασφάλεια των ρίψεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων. Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας. Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ