Θλίψη στην ΕΡΤ: Πέθανε ο εικονολήπτης Βασίλης Γιώτης
Θλίψη έχει προκαλέσει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής η είδηση του θανάτου του εικονολήπτη Βασίλη Γιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή σε ηλικία 50 ετών, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δύο μικρά παιδιά.
Για περισσότερα από 20 χρόνια και ειδικότερα από το 1998 εργαζόταν στην ΕΡΤ. Είχε καλύψει χιλιάδες ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης και τις ενημερωτικές εκπομπές. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν προϊστάμενος του τμήματος εικονοληψίας.
ΠΟΣΠΕΡΤ: Ακόμα μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της ΕΡΤ
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΟΣΠΕΡΤ:
«Χθες βράδυ, εντελώς απροσδόκητα έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων ο αγαπημένος μας συνάδελφος εικονολήπτης Βασίλης Γιώτης.

Έζησε μόνο 50 χρόνια ενώ τα τελευταία 21 χρόνια ήταν μέλος της οικογένειας των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Ικανός εικονολήπτης ακούραστος και τελευταία προϊστάμενος στο τμήμα εικονοληψίας.
Αγαπητός σε όλους, ευγενής, έντιμος, δίκαιος και με καλλιτεχνικές ευαισθησίες, βιρτουόζος στο μπουζούκι, ο Βασίλης ήταν η χαρά των συναδέλφων του και προ πάντων των δύο του παιδιών που τόσο αγαπούσε.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε συναγωνιστή, συνάδελφε Βασίλη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σαλαμίνα: Τραγικός θάνατος 18χρονης βολεϊμπολίστριας σε τροχαίο
Δράμα: Προσπάθησε να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα στη θέση του αδελφού του
Δεξαμενόπλοιο προσάραξε ανοιχτά της Άνδρου
Ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι καταρρίφθηκαν από ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - Ενεργειακός «εφιάλτης» με σφοδρά χτυπήματα σε Κατάρ και Κουβέιτ
11:30
Ηράκλειο: 14χρονοι δημιούργησαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους και τις διακινούσαν
11:28
Νέα εποχή στη δημοτική συγκοινωνία: Τέσσερις νέες γραμμές με 17 λεωφορεία – Ποιες περιοχές αφορούν
11:27
Οι ελληνικοί Patriot κατέρριψαν ιρανικό βαλλιστικό πύραυλο στη Σαουδική Αραβία
11:27