ΕΛΛΑΔΑ

Βαφτίσια με ιδιαίτερη σημασία για τον Αποστολάκη και τον Α/ΓΕΝ

Βαφτίσια με ιδιαίτερη σημασία για τον Αποστολάκη και τον Α/ΓΕΝ
Γενικό Επιτελείο Ναυτικού

Νονοί στην τελετή βάπτισης του πρώτου παιδιού το οποίο γεννήθηκε με τη συνδρομή της Διακλαδικής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) που λειτουργεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών έγιναν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

Πρωταγωνίστρια της ημέρες ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε σχεδόν δυο χρόνια μετά από την έναρξη λειτουργίας της Μ.Ι.Υ.Α στην οποία απευθύνθηκε ζευγάρι Λιμενικών που υπηρετούν εκτός Αττικής

Η βάπτιση έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος ο οποίος βρίσκεται στο προαύλιο του ΝΝΑ και παρέστησαν ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτριος Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης και ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης.

Η Μ.Ι.Υ.Α εγκαινιάστηκε στις 27 Μαρτίου 2017, από τον τότε ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και μέχρι σήμερα αναπτύσσει καθημερινά το δύσκολο έργο της. Οι εξειδικευμένοι ιατροί και το καταρτισμένο προσωπικό που απαρτίζουν τη Μονάδα βρίσκονται εκεί καθημερινά προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες και τη βοήθεια τους στα ζευγάρια που πραγματικά το χρειάζονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ