ΕΛΛΑΔΑ

«Το ραντεβού κόστιζε 130 ευρώ»: Η κατάθεση της ανήλικης που έπεσε στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών

«Το ραντεβού κόστιζε 130 ευρώ»: Η κατάθεση της ανήλικης που έπεσε στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI

Όλα τα στοιχεία για το πώς την εντόπισαν και της υποσχέθηκαν άνετη ζωή και πολλά χρήματα περιγράφει στην κατάθεση της η ανήλικη κοπέλα που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα των μαστροπών, που εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ.

Από τις καταθέσεις των γυναικών προκύπτει ξεκάθαρα η ανθρώπινη εκμετάλλευση που τα μέλη του κυκλώματος είχαν μετατρέψει σε μια επιχείρηση με τεράστια κέρδη.

«(…) Το καλοκαίρι του 2016 είχα πάει διακοπές στη Σαλαμίνα όπου έχουν εξοχικό τα ξαδέλφια μου. Εκεί ήρθε και η μητέρα μου με το σύντροφο της διακοπές και για να με δούνε. Ήταν η πρώτη φορά που τον γνώρισα και τον συμπάθησα πολύ. Έτσι πήρα την απόφαση -και αφού στην πόλη που ζούσα δεν είχα τι να κάνω γιατί είναι μικρή η κοινωνία- ζήτησα από τη μητέρα μου να πάω να μείνω στην Αθήνα όπου διέμενε με το σύντροφο της.

Πριν από περίπου ένα χρόνο γνώρισα έναν άνδρα είχα πάει με τις φίλες μου σε ένα κλαμπ στο Γκάζι. Εκείνος μου στη στήθηκε ως Τίμος. Είναι αλλοδαπός, ηλικίας 31 ετών, περίπου αδύνατος με μαύρα μαλλιά. Ο Τίμος εργαζόταν σε εκείνο το μαγαζί ως PR. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Τίμος ερχόταν συνέχεια και μου μιλούσε για τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα μου ανέφερε πως έχει πολλές γνωριμίες με διάσημους, ξέρει πρόσωπα και πράγματα και ότι έχει αρκετά χρήματα. Μου μιλούσε συνέχεια για τον εαυτό του. Μετά από μέρες μου ζήτησε να συναντηθούμε. Εγώ σχετικά και του έδωσα μια διεύθυνση κοντά στο σπίτι που διαμένω για να συναντηθούμε εκεί. Δεν πήγαμε σε κάποιο μαγαζί κάναμε βόλτες με το αυτοκίνητο και μιλούσαμε. Βγαίναμε συνήθως απογευματινές ώρες και καθόμασταν από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 γιατί ήθελα να είμαι νωρίς σπίτι επειδή την επόμενη ημέρα είχα σχολείο.

Συνήθως ο Τίμος μου έλεγε για τη μεγάλη ζωή που κάνει με τους πλούσιους.

Σε μια από τις συναντήσεις μας, ο Τίμος που πρότεινε να παίξω σε ένα καινούργιο βιντεοκλίπ.

Τα γυρίσματα θα γίνονταν την 2-4-2018. Το πρωί εκείνης της ημερά ήρθε και με πήρε ο Τίμος και μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και άλλες δυο κοπέλες που θα συμμετείχαν στο βιντεοκλίπ. Αρχικά πήγαμε στην οικία του Τίμου, ο οποίος κάτι είχε ξεχάσει. Ο Τίμος στάθμευσε το αυτοκίνητο σε μια κεντρική οδό, η οποία καταλήγει στη Κόρινθο αλλά δεν γνωρίζω την ονομασία της. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήγε με τα πόδια μόνος του στο σπίτι ενώ εμείς παραμείναμε στο αυτοκίνητο και περιμέναμε».

Στη συνέχεια, η κοπέλα αποκαλύπτει πως δεν είχε ξαναπάει στο σπίτι του και πως μετά από εκεί πήγαν στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου και ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

«Μετά τα γυρίσματα πήγαμε σε ένα φίλο του Τίμου, τον Τάσο, για να πληρωθεί… Μια από τις επόμενες φορές που πήγαμε στο σπίτι του Τάσου, ο Τάσος με ρώτησε πόσο χρόνων είμαι εγώ είπα 17 και πως κλείνω τα 18 σε ένα μήνα, αυτός δεν μου ζήτησε ταυτότητα αλλά ούτε και εγώ έχω βγάλει μέχρι τώρα. Του είπα ψέματα πως το Δεκέμβριο του 2018 θα κλείσω τα 18» είπε η ίδια, και συνέχισε: «Πήγαμε στο σπίτι του Τάσου όπου εκεί, παρουσία του Τίμου μου πρότεινε να εργαστώ ως εκδιδόμενη για λογαριασμό του. Συγκεκριμένα μου είπε πως είναι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας και για λογαριασμό του δουλεύουν περίπου 30 κοπέλες, οι οποίες έχουν δικό τους οδηγό. Εγώ ρώτησα τι είδους ιστοσελίδα είναι αυτή και μου είπε πως είναι ιστοσελίδα συνοδών, όπου πραγματοποιούνται ερωτικά ραντεβού με πελάτες. Στη συνέχεια μου είπε πως αν δεχόμουν τη πρόταση του θα κάναμε μια γυμνή φωτογράφιση για να αναρτηθούν οι φωτογραφίες μου στην ιστοσελίδα. Μου ανέφερε πως στην ιστοσελίδα δεν θα φαινόταν το πρόσωπό μου».

Στην κατάθεσή της εξηγεί δε, πως μπορούσε να επιλέγει μόνη της τις ώρες που θα δούλευε, τον τόπο όπου θα πραγματοποιούνταν τα ραντεβού και ότι πάντοτε θα είχε έναν οδηγό που θα την περίμενε από κάτω.

«Ακόμη μου είπε πως οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχουν οι κοπέλες με τους πελάτες θέλει να το ξέρει ενώ σε περιπτώσεις που δεν πληρωνόμασταν από πελάτες ποτέ δεν κάναμε φασαρία ενώ τα λεφτά του ραντεβού τα πλήρωνε ο ίδιος ο Τάσος» είπε η ίδια στους αστυνομικούς, και συμπλήρωσε: «Το κόστος του κάθε ραντεβού ανερχόταν στα 130 ευρώ από τα οποία θα πληρωνόμουν τα 60 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 70 ευρώ θα τα έδινα στον οδηγό που θα με πήγαινε στο ραντεβού. Μου είπε επίσης πως άμα οι πελάτες ζητούσαν πολλά ραντεβού, το κόστος για κάθε ραντεβού θα ανέβαινε. Μετά από μια εβδομάδα επικοινώνησα με τον Τάσο και του είπα ότι δέχομαι και πήγα στο σπίτι του για τη φωτογράφιση. Τον ρώτησα τι να πάρω μαζί μου και εκείνος μου είπε μόνο γόβες. Από την πρώτη στιγμή έμεινα ενθουσιασμένη με το σπίτι του Τάσου. Μέσα υπάρχουν τζακούζι, τζάκι και φύλλα χρυσού. Ακριβά έπιπλα και αντικείμενα.

Τον Ιανουάριο του 2019 ανέβηκαν οι φωτογραφίες μου στο σάιτ και ξεκίνησα να εργάζομαι. Είχα οδηγό έναν άνδρα με το όνομα Βασίλης είχα ακούσει ότι ήταν παντρεμένος με μια που δούλευε και αυτή στην εταιρία στο τηλεφωνικό κέντρο. Εργαζόμουν Δευτέρα με Παρασκευή και κυρίως τις απογευματινές ώρες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ